IRC-Galleria

Napu napu. Mese on mun kaveri.Lauantai 21.01.2006 20:43

Jumankauta että osaa väsyttää. x.x Koskaan en oo alkoholia juonu. ENKÄ JUO. ..siis niin varmaan.
Mentiin sitten eilen porukalla Lappenrantaan. Oli hehkeää. Olo ei oo ihan yhtä seksikäs nyt mitä se oli eilen illalla, mutta mitäs pienistä - ku ei isoistakaan välitetä. Väsy väsy väsy väsy.

Oon tässä vakavasti harkinnu että josko lähtisin sukulaisiin tossa ens viikonloppuna. Mutta sitten tuli mieleen että saatan joutua helvetin baarikierrokselle, niin yllättäen ei enää huvitakkaan lähtee mihinkään. :x Mie oon pihi, rahantuhlaus on syntiä ellei siihen oo hyvää syytä. Ja mulla harvoin on. Ellen mie sitten oo ostamassa Bon Jovin levyä, silloin se ei oo syntiä. >.>

..Typotin sitten. Kid = kind. Ettäs tiiätte. Kirosanojen oikean ääntämisen opetus brasilialaiselle on mukavaa. Varsinki ku joudut antamaan nää ääntämisohjeet kirjotetussa muodossa. XD Hot.

Tää viikko on ollu aika helvetillinen. Siis koulun puolesta. Tuli ihan lukioaika mieleen, hyihyi. Kämppis muutti pois ja uus tuli tilalle. Me kannettiin 5 sänkyä huoneesta toiseen tossa yks päivä. Käsivarret oli kovilla. Jotenki näin unta lentopallosta sitten seuraavana yönä, oisko jotenki ne käsivarsien mustelmat tullu mieleen siinä kantaessa tai jotain. Paha sanoo.

Mulla on nyt yllättäen ikävä mun DC++:aa. *tear*

Oi oi oi, MIE MUUTEN JUST KIRJOTIN SEN REVIEW:N SIITÄ BE COOLISTA, ETTÄ REPIKÄÄPÄS SIITÄ! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.