IRC-Galleria

Kernel

Kernel

Googleta ku et tajuu kuitenkaa..

Selaa blogimerkintöjä

PASKAAAAAAAATiistai 30.12.2008 20:26

Paskaa paskaa ja paskaa...

Taas sitä huomaa, kuinka perseestä tietyt asiat on.

Mut toisaalta.. Jaksaako mua kiinnostaa? Ei jaksa. Oon liian kyllästyny.. :P

Joten huomenna keikalle.. Ehkä vähän ryypiskelemään. En tiedä ja jo etukäteen


HYVÄÄ UUTTA VITUN VUOTTA KAIKILLE!!! :D

pöllin Heidiltä :PTiistai 30.12.2008 05:21OINAS

Olet uudisraivaajatyyppiä, mutta halveksit avoimesti muita ihmisiä. Olet äkkipikainen, kärsimätön, väkivaltainen etkä välitä muiden neuvoista. Koulussa Oinaat eivät opi lukemaan, koska eivät halua kuulla muiden ohjeita. Et ole erityisen mukava henkilö. Oinas vammautuu yleensä päähän ja saa täten vitun tyylikkäitä arpia tauluunsa. Oinas on vihamiehenä kiitollinen, koska hän äkkipikaisena hulluna tappaa uhrinsa välittömästi ja alkaa vasta tämän jälkeen kiduttamaan ruumista. Tämä kertonee riittävästi Oinaasta.

Onnenkapine: Juoksuhauta
Onnennumero: YKKÖNEN!
Onnenväri: Veri
Motto: "Ketkä vitun muut"
Auto: Formula 1


HÄRKÄ

Olet käytännöllinen ja uppiniskainen. Teet työtä kuin hullu, vaikka pohjimmiltasi olet vitun laiska paska. Härkiä on paljon mielisairaaloissa - potilaina. Useimmat pitävät sinua arvaamattomana ja härkäpäisenä. Poliittisesti olet fanaattinen. Härät surmaavat usein puolisonsa riidan päätteeksi. Härkä tajuaa usein pitää turpansa kiinni, mutta heti sen avattuaan se joutuu helvetilliseen kiipeliin. Härkä on ikävä ihminen. Härkä alkaa vanhemmiten muistuttaa kulahtanutta rantalelua. Härkä on parhaimmillaan marinoituna.

Onnenkapine: Solarium
Onnennumero: Peruspäiväraha 121 ,-
Onnenväri:Rusketus
Motto: "Ööööööööö paistaako siellä varmasti aurinko ööööööö"
Auto: Taksi


KAKSOSET

Olet nopea ja älykäs. Molemmat sukupuolet pitävät sinusta, koska olet lähes poikkeuksetta biseksuaali. Odotat saavasi kaiken ponnistelematta itse lainkaan. Olet helppoheikki ja kusipää. Sinulla on voimakas tarve sukurutsaukseen. Sinulla on lisäksi ainakin fantasioissasi suunnaton tarve naida kahden kanssa yhtä aikaa. Jos ei mikään muu auta niin tuuttaat sormesi omaan pakoputkeen yhdynnän aikana. Tätä harrastavat niin mies- kuin naispuolisetkin Kaksoset. Jakomielitauti periytyy aina joltain suvun Kaksoselta. Kaksoset saattavat juovuspäissään flirttailla jopa omalle peilikuvalleen. Joskus he jopa onnistuvat siinä, jolloin huomaavat lähteneensä jatkoille itsensä kanssa.

Onnenkapine: Puhelin
Onnennumero: 118
Onnenväri: Keltaiset sivut
Motto: "Mä haluun eka jutella"
Auto: Mikä tahansa kaksipaikkainen


RAPU

Olet symppis ja ymmärrät toistenkin ongelmia. Sinua on naurettavan helppo käyttää hyväkseen ja sinulle nauretaan takanapäin - aina. Ensimmäiset sanat jotka Rapu oppii, ovat: "Minä olen äiti". Tätä hokevat niin pikkupojat kuin tytötkin. Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen, jonka takia sinusta ei ikinä tule yhtään mitään. Suurin osa sosiaaliavusta nauttivista on Rapuja. Itket paljon ja äänekkäästi, joka huvittaa suunnattomasti muita. Sinulla on tarve yrittää kahlita kaikki läheisesi yhdeksi vitun nipuksi, jota yrität johtaa sairaan mustasukkaisen mielesi avulla. Tälläkin hetkellä miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa rukoilee, ettei kukaan Rapu rakastuisi heihin.

Onnenkapine: Siveysvyö puolisolle
Onnennumero: Siveysvyön lukon numero
Onnenväri: Kaikki paitsi keitetyn ravun punainen
Motto: "Et mene mihinkään! Missä sinä olet? Milloin tulet? Tää muistetaan!"
Auto: Matkailuauto koko perheelle.


LEIJONA

Sinulla on harhakäsitys että olisit synnynnäinen johtaja. Muut tajuavat että olet vain mitätön kiipijä. Useimmilla Leijonilla on sadistinen simputtajan luonne, jonka vuoksi Leijonia ammutaan paljon armeijassa. Olet turhamainen etkä kestä rehellistä arvostelua. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat valitettavasti vaan melko varakkaita. Leijonat mylvivät kuin mehtäsiat saadakseen äänensä kuuluviin, mutta todellisuudessa karjumisen kohteeksi joutuvat kuuntelevat karjuntaa silkasta mielenkiinnosta. Suurin huomio kohdistuu Leijonan päästä toisinaan kuuluvaan ping-ääneen jolloin karjumiseen käytetty pinnistys on katkaissut Leijonan päästä verisuonen ja tilan täyttää miellyttävä hiljaisuus.

Onnenkapine: Ratsupiiska
Onnennumero: Kahdestaan
Onnenväri: Parrasvalo
Motto: "Eikö tuota esiriippua saa muka nopeammin auki?"
Auto: Ferrari


NEITSYT

Olet johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Saatat siivota autoasi kolme vuorokautta putkeen. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita joten Neitsyet eivät päädy lainkaan avioon. Olet kylmä ja tunteeton ja lisäksi nukahtelet rakastellessasi. Neitsyet ovat mahdottoman hyviä bussikuskeja. Todennäköisesti juuri Neitsyt on kaikista tähtimerkeistä vittumaisin. Ihmeellinen tekopyhä säntillisyys ja patologinen turvallisuuden hakeminen käyvät joskus niin valtavasti muiden merkkien edustajien hermoille että tapahtuu ikäviä asioita - Neitsyille. USA:n vankiloissa on paljon sarjamurhaajia jotka ovat tappaneet vain Neitsyitä. He ovat varsin korkealle arvostettuja vankilan omassa hierarkiassa. Kuolemaan tuomituista vain Neitsyiden kohdalla tuomio pannaan aina täytäntöön välittömästi.

Onnenkapine: Ehjä immenkalvo
Onnennumero: Mikä tahansa luotettava numero
Onnenväri: Mikä tahansa väri, joka ei haalistu, vaan pysyy aina samanlaisena
Motto: "Voi olla, mutta todellisuudessa..."
Auto: Seat Cordoba Diesel 2,9 l/100 km


VAAKA

Olet hauras lyyrikko ja sinun on vaikea pitää jalat maassa. Jos olet mies, sinulla on hyvin voimakkaita seksuaalisia taipumuksia. Onnistut työ- ja raha-asioissa mainiosti. Vaaka-naiset onnistuvat parhaiten prostituutiossa hyvän vaaka-asentonsa vuoksi. Vaaàt kuolevat äkillisiin sukupuolitauteihin. Vaaka on ainoa, joka jaksaa katsella omaa persettä peilistä vaikka kuinka kauan. Vaaoilla on valitettavan usein hyvät perseet. Naispuolinen Vaaka ei ole sisäistänyt, että persettä ei ole suunniteltu vain katsottavaksi. Tästä johtuen Vaaàt eivät ole irtosuhteissa halutuinta riistaa.

Onnenkapine: Peili
Onnennumero: Vain 299,-
Onnenväri: Kevään muotiväri
Motto: "Tää on aivan ihana, voiko teillä maksaa Visalla?"
Auto: Volvo S 80


SKORPIONI

Olet ovela liikeasioissa eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Olet hyvin seksuaalinen, joten aloitat masturbaation jo tarhassa. Aikuisena sinua kiihottavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita , keneltä saavat mahdollisimman primitiivistä seksiä lähimmän vartin aikana. 109 % Skorpioneista käyttää sikana hyväkseen tätä lahjaa. Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissa että mikä heihin oikein iski. Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen hiippailee tällainen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuussiin.

Onnenkapine: 9 mm luoti (käyttämätön)
Onnennumero 69
Onnenväri: Makuuhuoneen valo
Motto: "Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa"
Auto: Chevy Van, plyyshi-sisustuksella.


JOUSIMIES

Olet onnettoman optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, jota sinulle ei ole suotu lainkaan. Suurin osa Jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä Jousimiehet kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia. Kaikki pitävät Jousimiehiä naurettavina. Jousimiesten kasvonpiirteet muistuttavat usein hämmästyttävästi hevosen piirteitä. Usein Jousimiehet ovatkin hevosten reinkarnaatioita.. Mikäli Jousimies ei sairasta keliakiaa niin hänen lempiruokansa on ämpärillinen kauroja. Jousimiehillä on lähes poikkeuksetta voimakas tarve matkustaa. Jousimiehiä arvostetaan aina - kun ne ovat matkoilla.

Onnenkapine: Puhallettava alttari
Onnennumero: Route 66
Onnenväri: Kirkkaus
Motto :"Kauanko lento kestää?"
Auto: Challenger sukkula.


KAURIS

Olet vanhoillinen känisevä kranttu, joka pelkää riskejä. Et tee mitään olet siis laiska. Yksikään Kaurisihminen ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa. Kauriiden ei pitäisi koskaan pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkottavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä. Mikäli Kauris yrittää selviytyä omin avuin (eikä tietenkään tässä onnistu), hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on äärimmäisen ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi.

Onnenkapine: Kansaneläke
Onnennumero: Kansaneläkkeen perusosa 2625 mk/kk
Onnenväri: KELA:n kuoren väri
Motto: "Oi, oi, voi, voi, pakko tässä on vielä yrittää oi, oi...
Auto: Lada 1200 L


VESIMIES

Sinä olet neropatti, mutta äärimmäisen mustasukkainen ja omistuksenhaluinen diktaattori, vaikka annat ymmärtää jotain ihan muuta. Valehtelet paljon. Olet hyvin piittaamaton ja epäkäytännöllinen, jonka vuoksi toistat virheitäsi ja erehdyksiäsi kuin magnetofoni, yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikki ihmiset ja jopa eläimet pitävät sinua harvinaisen tyhmänä. Olet valmis sahaamaan vaikka oman pääsi irti, jotta saisit ystäväsi sanomaan, "sä olet mun paras ystävä". Seuraavalle ystävälle haukut edellisen ystäväsi ja olet valmis vaikka syömään omaa paskaasi jotta saisit ystäväsi sanomaan "sä olet..."

Onnenkapine: Ystävänpäiväkortti
Onnennumero: Ääretön
Onnenväri: Mikä tahansa joka miellyttää muita.
Motto: "Tulisitko ystäväksi yksinäiselle Vesimiehelle? Tietenkin tositarkoituksella".
Auto: Nivelbussi


KALAT

Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein että salaiset agentit vakoilevat sinua. Keräilet erilaisia aseita ja kiikareita. Et tee vaikutusta lähimmäisiisi, joita raivostuttaa pöyhkeytesi. Sinulla ei ole lainkaan itseluottamusta, jonka vuoksi pelkäät kaikkea silmittömästi. Kaloilla on taipumus kiristää valtaapitäviä. Nuorena Kalat yleensä lähettävät nimettömiä uhkauskirjeitä tärkeille ihmisille, nimitellen näitä hassuilla, loukkaavilla nimillä. Koska Kalat vain haaveilevat kaikesta, he ovat vaarattomia tomppeleita ja kelpaavat taustakävelijöiksi TV-uutisten katunäkymä filminpätkiin. Kalat tekevät valtavasti itsemurhia, koska he pelkäävät että joku tulee ja nitistää. Kalat pelkäävät myös itsensä murhaamista, joten he yrittävät kusettaa itseänsä tekemällä itsemurhan hukuttautumalla. Kalat ovat niin typeriä että kuvittelevat Kaloina olevansa hukkumattomia. Tämän vuoksi Kaloja naarataan järvistä, meristä, joista ja kylpyammeista. Kaloilla on erinomaisen huvittava taipumus sotkea itsensä melkoiseen soppaan joten Kalat sopivatkin parhaiten keittoihin.

Onnenkapine: Paska katiska
Onnennumero: Mikä tahansa numero joka nousee alitajunnasta.
Onnenväri: Kaikki neuroottiset värit
Motto: "En minä ainakaan uskaltaisi"
Auto: Kupla -62

Pöllin WarutteriltaTiistai 30.12.2008 05:15

Pöllin Sociolta

Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva, millainen sen soundtrack olisi?
Avaa musiikkikirjastosi ja laita se sekoitukselle (Shuffle)
Paina Play.
Jokaiseen kysymykseen vastaa biisi joka soi.
Kun olet valmis siirry seuraavan kysymykseen ja klikkaa seuraava kappale.

Alkumusiikki:
KoRn-[Untitled Hidden Track]

Herääminen:
All Time Low-Remembering Sunday

Tavallinen päivä:
KoRn-Startong Over

Työ:
In Flames-Bullet Ride

Stressi:
Nirvana-Lithium

Harrastus:
Lacuna Coil-Our Truth

Vapaapäivä:
The Smashing Pumpkins-Ava Adore

Auringonlasku:
Death in Vegas-Hands Around My Troath

Täysikuu:
Geoff Zanelli-Righteous Buttkicking (Hitmanist:P)

Rakastuminen:
Rob Zombie-Scum of the Earth

Treffit:
Uematsu Nobuo-Opening

Kävely sateessa:
The Offspring-Burn it Up

Taistelu:
KoRn-Hypocrites

Riitaantuminen:
Drowning Pool-Bringing Me Down

Sovinto:
KoRn-Kiss

Salainen rakkaus:
Dir en Grey-Shinsou

Sydänsuru:
Don Davis-Tetsujin

Elämä on okei:
Uematsu Nobuo - Tatakau Mono Tachi (Piano Version) FFVII AC Tifa VS Loz

Biletys:
Turmion Kätilöt - Paha Ihminen

Hauska hetki ystävien kesken:
Don Davis - Navras

Pettymys:
Juno Reactor and Don Davis - Mona Lisa

Lomamatka:
Soilwork - Stalemate

Autolla ajokohtaus:
Slipknot - Wait and Bleed

Illanvietto:
Dir en Grey - Gyakujoutannou Keloid Milk (pluckingMr.Newsman) -New Jap Mix-

Muistot:
Infected Mushroom - Scorpion Frog

Iloinen tanssi:
Marilyn Manson - Putting Holes in Happiness (xD)

Nukkumaan meno:
Geoff Zanelli - Ave Maria

Suru:
Rammstein - Zwitter

Onnistuminen:
Dir en Grey - Agitated Screams of Maggots

Unohtaminen:
Fall Out Boy - Fame <Infamy

Yö jonkun kanssa:
Deadman - This Day. This Rain.

Pitkä yö yksin:
KoRn - Let´s do This Now

Viimeinen taistelu:
Uematsu Nobuo - Water

Kuolemakohtaus:
Turmion Kätilöt - Teurastaja

Lopputekstit:
Marilyn Manson - The Beautiful People

Aika paskaa tulee... Mikää ei sovi minnekkää ja kuitenki tungetaan yhteen.... mut toisaalt vois olla hauskaa :P

Sininen!!!!!????Perjantai 26.12.2008 02:52

Joo värjäsin hiukset... ovat ööh.. jotain mustan ja sinisen välistä. Kiiltää sähkön sinistä ja pinkkiä ja vihreet' valosta riippuen. Kaunista.. Helmeä :P

Lahjoja???Perjantai 26.12.2008 02:51

Joo sain taas ihan sikana lahjoja.. Peräti yhen hajuveden (HypnÔse) ja boksin fazerin kokoelma suklaa juttuja, ja rommirusina keksejä... ja ööh.. niin siihen jäi :S No jaa.. Eipä pahemmin jaksa kiinnostaa...
Joo eli jouluja kaikille. Ryypätkää, tehkää tyhmyyksiä ja rikkokaa joulurauha :DDD

Outo naksahdus :SKeskiviikko 17.12.2008 07:02

Joo eilen tos pääs vaan napsahti.. Siis *naps* kuulu.. Ihme juttu. Koko mun persoona muuttu sen jälkeen. Kaikki keskustelu tuottaa tuskaa. Oon hirveen hiljanen. Joten jos ihmiset näätte mua.. Älkää puhua pälpättäkö asioista, jotka on turhanpäiväsiä tai ei kiinnosta mua millään tavalla. Saatte mut vaan varautuneeksi. Ja ei en tiiä miks näin on, mut sille ei vaan voi mitään. Must tuli hiljanen. En tosin pelkää mitään vieläkään, ja jos mahdollista nukun vieläkin vähemmän ku aikasemmin. Ei vaan väsytä- Ihme juttu seki. Mut joo.. Eli ei ylenpalttista höpisemistä mulle KIITOS. Tänki kirjottaminen on tuskallista. Hyvä ku saan sormet liikkumaan..

Nähään ihmiset jos en nyt aivan erakoidu.

tulen kuolemaan...Lauantai 13.12.2008 20:43

Kiitos Saoirse... Tuun kuolemaan sun takias niiiiin rankasti... No toisaalta haittaako tuo... Sain ainakin hyvän korvauksen... :P

When Everything was Taken from MeTiistai 09.12.2008 22:20

Everything lost it´s meaning. Life lost it´s meaning.

I´m now only emotionless person... No memory no feelings. Nothing at all.

The things I cherish most we´re all taken from me. I wasn´t sad just gloomy.. And I couldn´t feel a thing..

I didn´t hate my self becouse of it.. It feeled strage at first, but after I did get used to it, it was all to gether pleasant..

I was there from the beginning of and end. I just messed everything up.. And firt I hated my self becouse of it. Then again i did get used to it.. It was kinda funny..

Now i´m just a near tool to others.. Others don´t respect you or me or the other others...

I´m just a monster... At least now. At first I wasn´t a monster.. But then again.. My feeling betrayed me by leaving me...

I´m thinking of every aspect of my life.. And I feel nothingness.. Emptyness...

Something is missing... Like it always has been... I feel kinda dizzy.. I´m not sleeping much these days... Everything is going throw hell...

Don´t repeat my mistakes... Feel free to explore the world and sky and space... and enjoy the nice feeling of wind on your lifted faces... Love the loved ones.. Don´t hate...

Make peace in this world... Love and care of each other...

Pöllin SocioltaSunnuntai 30.11.2008 23:49

Faktaa...

10 FAKTAA
01. syntymäpaikka: Helsinki
02. hiusten väri: Pinkki täl hetkel
03. hiustyyli: Random
04. lävistykset: huuli,korvat
05. silmien väri: sinivihreen harmaat
06. kengän koko: 38-39
07. mieliala: neutraali
08. tuoksu: Hypnose/Laura
09. maku: Raikas
10. oikea vai vasen: oikea

10 ASIAA RAKKAUSELÄMÄSTÄSI
01. Oletko nyt rakastunut: olen
02. Uskotko rakkauteen: En ja joo
03. Oletko koskaan särkenyt kenenkään sydäntä:Tiedä häntä
04. Pelkäätkö rakastaa: En
05. Onko kukaan särkenyt sinun sydämesi: on.
06. Oletko koskaan ihastunut ystävääsi: jep
07. Oletko koskaan rakastanut/ihastunut jotain, mutta et ole kertonut tälle: jep
08. Pelkäätkö sitoutumista: en
09. Onko sinulla koskaan ollut salainen ihailija: on
10. Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä?: Kyllä ja En

10 VALINTAA
01. Rakkaus vai raha: Vaikee valinta... Raha
02. Vahvat viinat vai olut/lonkero/siideri: Random Drinkit
04. Yhden yönjuttu vai suhde: suhde
05. Tv vai internet: Netti! TIETENKI (ei vittu mikä kysymys)
06. Pepsi vai cola: cola
07. Villit illat baanalla vai rauhalliset illat kotosalla: kummatki
08. Värilliset vai musta-valkokuvat: Musta-valkokuvat
09. Puhelimitse vai kasvotusten: puhelimitse
10. Mese vai sähköposti: IRC

10 OLETKO KOSKAAN
01. oletko koskaan jäänyt kiinni hiippaillessa ulos: en
02. oletko koskaan käynyt naku-uinnilla: jep
03. oletko koskaan tehnyt jotain, jota kadut: jep
04. oletko koskaan hypännyt benji-hyppyä: e
06. oletko koskaan syönyt litraa jäätelöä yhden vuorokauden aikana: jep
07. oletko koskaan halunnut jotakuta niin paljon, että se sattuu: jep
08. oletko koskaan itkenyt elokuvaa katsoessa: jep
09. oletko koskaan karannut kotoa: jep
10. oletko koskaan kompuroinut ja loukannut itsesi: jep

10 SITÄ JA HIEMAN TÄTÄ
01. kaipaatko jotakuta tällä hetkellä: tavallaan
02. oletko iloinen: en
03. puhutko kenenkään kanssa: en just nyt
04. oletko tylsistynyt: aina
05. oletko saksalainen: osaksi joo
06. oletko venäläinen: en
07. oletko koulussa: nope
08. oletko kynttilöiden polttaja: aina välillä
09. oletko idiootti: joskus
10. tykkäätkö jostakusta tällä hetkellä: jep

SINUSTA
Mikä on horoskooppimerkkisi?: Kaksonen
Syötkö mieluummin suklaata vai lakritsaa?: Suklaata
Aterioitko usein pikaruokaravintoloissa?: pari kertaa viikos
Oletko aggressiivinen ollessasi tietokoneella?: neutraali
Otatko itsestäsi kuvia kameralla?: en
Mitä mieltä olet siitä, kun joku ottaa itsestään kuvia kameralla?: Ei mielipidettä
Omistatko lemmikkejä?: juu
Saatko hiuksesi helposti sellaisiksi kun ne haluatkin?: en koskaan

SINUN YSTÄVÄSI
Tekstaatko paljon ystäviesi kanssa?: joskus
Soitatko ehkä mielummin?: toki
Onko sinulla ylipäätään ystäviä? onhan noita muutama
Kuinka kauan olet tuntenut läheisimmän ystäväsi?: 4-5v.
Entä kuinka kauan olet tuntenut ystäväsi, jonka olet tuntenut pisimpään?: 15v.
Voisitko lajitella ystäviäsi parhausjärjestykseen?: en

SINÄ & MUSIIKKI
Mielipiteesi Euroviisuista?: aivan samaa paskaa
Kuinka paljon tilaa on mp3:ssasi jos sellaista on?: 8gt
Miltä vuosiluvulta on lempibändisi?: 80-90 (Monia)
Auttaako musiikki oikeasti sydänsuruihin?: auttaa kaikkeen
Listaapa suosikkiartistejasi/bändejä?: KoRn, Marilyn Manson, jne.

Nukuitko viimeviikonloppuna omassa sängyssä, jos et missä: En missään ku en nukkunu
Ärsyttääkö joku asia/ihminen?: ärsyttää joo
Jutteletko kenellekään?: yes
Montako paitaa sinulla on päälläsi?: 2
Koska viimeksi ilmaisit tunteesi jollekin ja miten?: Tilittämällä tänään
Kuinka pitkän matkan olet juossut pysähtymättä?: Liian pitkän
Oletko henkisesti vahva?: Olen
Kirjoita kommentti: Älkää olko idiootteja!