IRC-Galleria

Kevyesti

Kevyesti

Oho, myöhästyttii koulust

[Ei aihetta]Perjantai 30.01.2009 14:14

KUKATILAAVIPPIII!??<33

::DDDTorstai 29.01.2009 16:30

Under årens lopp har många påhittiga elever gått i Iniö skola

Under 1920-talet ville elverna ha varm mjölk, så de placerade mjölkflaskorna i den varma kakelugnen. Mjölkvärmningen slutade med att flaskorna sprack i ugnen och eleverna fick städa.

På 1940-talet bestämde sig två elever för stt skolka från skolan. Skoldagen spendera de på en holme. Straffet för detta blev kvarsittningen en timme varje dag under en hel vecka. Tiden blev lång under kvarsittningarna, så eleverna bestämde sig för att tjära cykelhjul i klassrummet. Tjäran överhettades och exploderade. Det ledde till ett tjärigt och illaluktande klassrum. Eleverna klarade sig utan bestraffning tack vare att lärarens eget barn deltog i tjärningsproceduren.

På 1950-talet kunde man undvika havregrynsgröten genom att klättra upp i tallen.

På 1980-talet spelade pojkarna fotboll på skolgården. I uthuset fanns utedass och dörren till vessan var öppen. Med skicklighet lyckades en av eleverna sparka bollen in genom dasshålet. Det var långt till botten och bollen kunde inte nås genom hålet. Enda möjligheten var att krypa in genom tömningsluckan och åla efter bollen. Doften efter denna färd var oemotsåndlig och kanske det räckte som straff, för eleven kom undan utan kvarsittning.

Samma elevgäng skröt om sina krafter och en av eleverna ville bevisa sin styrka. Eleven skulle lyfta upp en korkmattsrulle, men krafterna räckte inte till och mattan föll rakt på skolans serveringsbord, vilket gick itu av tyngden. Denna gång klarade sig eleven inte ostraffad, utan en lång utskällning var på sin plats. Än i denna dag bär serveingsbordet spår av händelsen.

why do we always fight?Tiistai 27.01.2009 00:21

anteeks et oon sokeeMaanantai 26.01.2009 18:15

MMATILDAA sanoo (16:09):
pystyy olee näkemät vaik kävelee naama edest o.O
My name is kebab, kebab ranskalaisilla

[Ei aihetta]Torstai 22.01.2009 22:12

luovutusvoitto
KNEEL IN FRONT OF THE KING AND EAT MY FUCKING TOES BITCH!

MINÄ OLEN VOIMAAAAAAA!!! HE-MAN!
Yksityisyys