IRC-Galleria

Khäät

Khäät

Hoplaa tost saat bye bye beibi

[Ei aihetta]Perjantai 20.10.2006 18:19

Tunnetko itsesi epäsosiaaliseksi juopoksi, koska rivakka alkoholinkäyttösi vaikuttaa karkottavan kaikki ryyppykaverit? Tuntuuko jokainen ryyppyreissu päättyvän nyrkinheilutukseen ja pullojen rikkomiseen? Haluatko välttää ongelmia selvittämällä parhaan mahdollisen juomaseuran etukäteen?

Ei hätää! Vuoristo-Karabahin kasvatti, tietäjistä sekavin, eli ikiviisas Pelkoguru on ginihuuruissaan taikonut meidän kuolevaisten ihmeteltäväksemme lähes pettämättömän tavan selvittää ihmisten soveltuvuus ryyppykavereiksi, ja vieläpä pelkkien nimien perusteella. Kaupanpäällisiksi guru antaa vielä jonkinlaisen ennustuksen, joka tosin on yleensä täysin päin helvettiä, mutta saattaa hyvinkin antaa osviittaa tulevasta. Eikä siinä vielä kaikki; Kun kokeilet laskuria heti, saat vielä ilmaisen juomasuosituksen ennustuksen kylkeen.


Salla Laaksonen - Katri Räsänen: 70%

Jatkot keskeytyvät ikävästi, kun ovelle ilmestyy naapureiden hälyttämiä poliisisetiä. Katri onneksi saa selitettyä ettei Salla ole niin vaarallinen kuin nämä luulevat, ja bileet saavat jatkua.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: salmari


Vilma Muurinen - Katri Räsänen: 99%

Hoiputte kännissä tiellä, olutrekka ajaa ojaan väistäessään, ja juotavaa on sitten tarjolla kuin sieniä sateen jälkeen.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: musta ryssä


http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.