IRC-Galleria

Vielä yksi.Sunnuntai 29.10.2006 21:30

Skorpionina synnyt maailmaan, joka on menettänyt ulkoisen kukoistuksensa syksyllä ja olet muhenevien maanalaisten kasvustojen symboli. Psyyken juuresi ulottuvat syvälle pinnan alle ja hakevat aina uudestaan voimansa sieltä elämän kaivatessa uudistusta ja oman minän elvytystä. Olet altis sukeltamaan syvyyksiin ja tutustumaan elämän syövereihin myös tunne-elämässä. Erityisen tasaista ei rakkauselämäsi ole, ja jos on, voi pelätä tunteesi lukkiutuneen. Kaipaat rajua, herättävää rakkautta, joka nostaa sinut intohimon huipulle.

Kaikista merkeistä sinun kohdallasi on syytä puhua intohimoista, passioista, jotka liikuttavat olemustasi pohjia myöten ja uudistavat koko olemustasi. Sinussa on voimakasta vetovoimaa kokea rakkaus asiana, joka vie sinut elämän ja kuoleman perusasioiden eteen paljaana ja haavoittuvana. Rakkaus yhdistyy usein seksuaalisuuteen, joka on sinun alkukantaisin voimavarasi, jonka ympärillä moni muukin asia pyörii. Väkevät tunteet ja jännittyneet seksuaaliset lataukset voivat johtaa pitkäaikaisiin muutoksiin sisäisessä ja ulkoisessa elämässä. Saatat syventyä rakkauden kokemukseen ja olet ehdottomasti mukana tunnesuhteessa etkä osaa luovuttaa silloinkaan kun se voisi olla jo hyväksi. Mustasukkaisuus ja ajoittaiset kumppanin epäileminen voivat kuulua kuvaan. Et osaa luopua helpolla mistään mihin olet kiintynyt. Rakkauden menetys voi olla vakava isku tai oman itsetunnon menetys ja sen tuomat opetukset säilyvät pitkään mielessäsi.

Sinun veden elementin merkkisi tunnetaan laskuista ja nousuista. Tunne-elämä vaatii usein puhdistautumista ja alempien tarpeiden on väistyttävä jos mielit tulla onnelliseksi. Vahvat seksuaaliset tuntemukset ja tarve ottaa kumppani kokonaan haltuusi, voivat merkitä rajuja valtataisteluja liitossa. Jollain lailla uppoudut syvälle kumppaniisi ja hän voi tuntea, että pääset ohjailemaan häntä sisältä käsin. Sinussa on vahvoja, salaperäisiä alitajuisia latauksia, jotka vaikuttavat ihmisiin eikä rakastettukaan mitenkään säästy niiltä. Täydellisen vapauden antaminen kumppanille on sinulle melko mahdotonta ja jos pelkäät menetyksiä, voit erityisen lujasti takertua rakastettuun ja yrittää saada hänet tekemään niin kuin haluat ja pysymään rinnallasi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.