IRC-Galleria

Ketä Kalevalan naishahmoa muistutat?Sunnuntai 04.02.2007 01:51

Pohjolan tyttären valttikortti ja kompastuskivi on hänen kauneutensa. Hän on oppinut, että kauneudella voi saada paljon, kun sillä osaa käydä kauppaa. Niinpä hän ei niinkään näe vaivaa ponnistellakseen ja kehittyäkseen itse, vaan pyrkii asemaan miehensä kautta. Pohjolan tytär haluaa kilpailukykyisen miehen, jolla on paljon valtaa ja paljon rahaa. Pohjolan tytär haluaa olla vaimo, ja vaimon asemassa hän osaa kiertää miehensä pikkusormensa ympäri ja käyttää tätä hyväkseen ilman että mies huomaakaan. Pohjolan tytär arvostaa miehen varakkuutta, mutta myös miehen viriili seksuaalisuus ja komea ulkonäkö ovat hänelle merkittävät. Hän kilpailuttaa miehiä keskenään nähdäkseen kuka on paras uros ja ottaa sitten tämän omakseen. Pohjolan tytär ei ole toisten naisten suosiossa, mutta miehet lankeavat hänen pauloihinsa kuin noiduttuina. Pohjolan tyttären tunne-elämä on melko kapea. Hän on hemmoteltu tytär, joka on tottunut olemaan keskipisteenä, saamaan ihailua ja palvelua. Hän on kuin satujen paha äitipuoli, joka osaa olla miehelleen myötäsukaan, koska kokee tämän vahvemmaksi, mutta käyttää siekailematta valtaa itseään alempana oleviin. Vihantunteensa ja kaunansa hän kääntää itseään heikompiin tai alemmassa asemassa oleviin.
kantaansa.

Pohjolan tyttärellä on syytä olla kaunainen, sillä toimiessaan miesten kautta hän ei pääse kehittämään omia kykyjään. Hänen täytyy hymyhuulin niellä monta loukkausta ja sietää alisteinen asemansa.

Pohjolan tytär on erinomainen strategi ja ihmisten manipuloinnin mestari, myös hyvässä mielessä. Ihmissuhteiden verkossa hänellä on hyvä pelisilmä ja hän on usein merkittävä taustavaikuttaja. Ikääntyvälle Pohjolan tyttärelle voi ulkonäköseikoista tulla suuri ongelma. Hänen on vaikea luopua viettelevyydestä ja hyväksyä ikänsä.

Kehityssuunta: itsenäistyminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Toisen kautta toimiminen ei ole ajan mittaan palkitsevaa. Pohjolan vanhin tytär on kaunotar, maan kuulu, veen valio. Hänet mainitaan hoikaksi: "lihan läpi luu näkyy, luun läpi yin näkyy". Kaunottaressa on myös häijyjä piirteitä. Pohjolan tytär on saanut aineksia kansanrunouden Hiiden tyttärestä, joka teettää kosijallaan yhä uusia urotekoja tarkoituksenaan ajaa mies perikatoon.

Ai kamala... Pitäisköhän tehdä tää testi uudelleen...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.