IRC-Galleria

Mikä on tyylisi?Maanantai 05.02.2007 04:23

Olet dramaatikko!

Dramaatikkona sinulla on rohkea, hienostunut tyyli. Kun astut huoneeseen, teet taatusti vaikutuksen muihin ryhdilläsi, itseluottamuksellasi ja yksilöllisyydelläsi. Sinä rakastat voimakkaita värejä ja yhdistätkin luonnostaan helposti mustaan kirkkaita värejä, kuten punaista, keltaista ja sinistä. Yhtä lailla saatat räväyttää yhdistämällä yksiväriseen kokonaisuuteen vaikkapa pantterikuvioisen käsilaukun ja stilettikorkoiset kengät tai musketöörisaappaat.

Dramaattisesta tyylistä pitävänä vältät kuviokuoseja, erityisesti kaikkea rönsyilevää, kukallista tai liian naisellista ja valitset mieluummin geometrisia kuvioita. Olet mestari yhdistämään pitkän jakun onnistuneesti lyhyeen hameeseen tai päinvastoin. Sinun päällesi sopivat myös nahkahousut, musta pitsi tai kiiltävä satiini. Yhtä hyvin voit pukeutua myös vaikka viittamaiseen asuun.

Dramaattisena tyyppinä olet valinnut hiustyylin, joka sopii vastakohtia täynnä olevaan pukeutumiseesi. Sinulla voi olla vaikkapa kaksiväriset geometrisesti leikatut lyhyet hiukset, mutta yhtä hyvin pitkät hiukset - pääasia on, että lopputulos on teatraalisen upea.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.