IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

1. Maailmassa on n. 500 milj. naimakelpoista naista ja kolon keskisyvyys on n.8 cm. Eli vika on miehessä jos ei pääse selkään, koska tussua on maailmassa 40000 km.

2. Jokainen Jätkä kastaa kärkeä n. 4450 kertaa jokaisen yhdynnän aikana n. 300 sisään-ulos liikettä eli nainen saa elämänsä aikana n.200 km munaa. HUOM! väh. 14.9 cm

3. Jos auto liikkuisi metrin joka kerta kun ajattelet kunnon panoa, olisit jo toista kertaa maapallon ympäri. Hyvää matkaa!!

4. 3 anatomian ihmettä: Perse puree paskan poikki ilman hampaita, Vittu veden pitää vaik on suu väärtepäin, Jorma alias kyrpä seisoo vaikkei sillä ookkaa jalkoja.

5. SUOMEN TILASTOKESKUS TIEDOTTAA! NAISEN VAGINAN LÄMPÖTILA NOUSEE 10 MINUUTIN YHDYNNÄN JÄLKEEN 60 ASTEESEEN,JOTEN HÄPYHUULIEN KYPSYYS ON MEDIUM!!

6. Pillun mitat: Millipillu, senttipillu, desipillu, vittu, dekavittu, hevonvitunvittu, hörö, lörttikörö, kirkkovene ja kaapparilaiva

7. Mikä on maailman huonoin leffateatteri?-Pillu. Vain yksi seisomapaikka, kassit täytyy jättää ulkopuolelle ja värifilmikin tulee vain kerran kuussa.

8. YHDEN TEKSTIVIESTIN AIKANA KUOLEE AINA 20 NEEKERIÄ, MITÄ VOIMME TEHDÄ ASIAN HYVÄKSI?LÄHETTÄÄ LISÄÄ TEKSTIVIESTEJÄ!

9. STT Tiedottaa: Jos aktiivinen nainti tapahtuu 2 kertaa viikossa 30 vuoden ajan,saa nainen sisäänsä 3115 litraa spermaa!

10. Miksi lammas on parempi kuin nainen!? - Lammas ei pistä pahakseen vaikka panee sen siskoa!

11. Miksi polkupyörä on parempi kuin nainen? Vaikka polkupyörää polkee kunka paljon tahansa se ei tule raskaaksi kuin ylämäessä!

12. Viikon lintu! Glitoribs häpytiittis: tämä arka naaras lintumme asustaa naisen jalkovälissä,on yleensä pesässä piilossa ja näyttäytyy vain hyville kielimiehille!

13. Poikien 3:n f:n sääntö find her, fuck her, forget her

14. Mitä yhteistä on Hyvällä ja Pahalla paimenella?? Hyvä paimen panee henkensä lampaiden edestä, mutta Paha paimen PANEE lampaita HENKENSÄ edestä!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.