IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

5 omituista tapaani.Tiistai 31.01.2006 00:28

Mielestäni minulla ei ole omituisia tapoja. Sara oli eri mieltä. Eliniin siis joo:

1. Varmaan oudoin on että kun kännissä olen ja väsynyt, puhun taukoamatta mistä vaan, kaikki menee pillusta tikapuihin. Saraa kuulemma pelottaa se. "Ne hakkerit voi vaikka putsata sun konetta. ei me tunneta niitä"

2. Säästän kaikki vaatteista tuleet laput. Ne siis missä merkki lukee. Tuossa on yksi laatikko täynnä niitä. Huomaan että jotkut säästävät kyllä osan, mutta tuossa ovat aivan kaikki. Mikäli vaatteen mukana on moinen tullut.

3. En ole ikinä maistanut, siis en yhtäkään henkosta tupakkia. Kuinka outoa sitten lie, aina se herättää ihmetystä kun asiasta tulee puhe. Mielestäni näytän kuitenkin ihan kiltiltä pojalta...

4. Pidän hassuja ääniä. Ääntelen miten sattuu milloinkin. Ja nauran välillä hieman kummallisesti. Tykkään myös ilmeillä. Erikoisen kivaa on puristaa etuhuuli täyteen ilmaa. Näytän tätini mukaan apinalta, joidenkin mukaan mursulta.

5. Pyydän kaikkea anteeksi. Tunnen siihen välitöntä tarvetta jos teen jotain, ja siihen ei reagoida odottamallani tavalla. Oli reaktio sitten hyvä tai huono. En tiedä, kai se johtuu jatkuvasta alemmuudentunteesta ja siitä että pelkään suututtavani ihmisiä.


Ehkä nyt ymmärrätte minua paremmin. Tai sitten vielä vähemmän. Anteeksi. :(



Koska "nakitus" on joillekkin liian vaikea sana ymmärtää (:DDDDDD), haastan seuraavat henkilöt kirjoittamaan itselleen itsestään samanmoisen tuotoksen.


Dogi
rEiv
grape]
ouzou-
O^hara
Saunakaveri
Leeti
gatzie

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.