IRC-Galleria

Kimurantti_

Kimurantti_

Tarja Ruotsalainen

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 31.07.2006 17:01

Lisää tunnelmaa näyttelystä.
Meinasin kyl säikähtää et onko mun elukoita ees arvosteltu ku papereita ei näkyny boksien päällä. Sillä odotin korkeintaan L2:sta niille. Mut toisaalta en lähde valittamaankaan.

[Ei aihetta]Maanantai 31.07.2006 16:52

Jooh, ihan jees meni näytelmät. Virallisissa kaikki 4 ilmoitettua saivat L1, L1+chp, L1+chp ja L1+LKV. 8)
Petissä taso vaihteli B-ROP3.

Eilen hämpyt sai sapuskaakin, kaksi oli löytäny matoset, Keltainen ja Nalle. Laitoin tänään vähän isommat madot josko muutkin löytäis paremmin sapuskansa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.07.2006 22:56

Sininenkin on varmuudella moltannut. Vihreästä en ole varma mutta sekin pääsi muuttamaan uuteen kämppään. Koon puolesta näyttäis että on moltannut, mutta nahkaa en löytänyt vaikka levitin turpeet ja kaivelin.

Keltainen on jo kaivanut hienon tunnelin purkin reunaan, pystyy tarkkailemaan sitä. Muilla on vaan häthätään koottu joku suoja pahaa maailmaa vastaan.

Lauantaina pitäs mennä Helsinkiin hiirinäyttelyyn Jäähallille. Mitään menestystä en virallisella puolella odota mutta peteissa ehkä joku palkinto voi tulla.

[Ei aihetta]Tiistai 25.07.2006 20:50

Kolme alpoa molttasi. Nalle, Ruskea ja Keltainen. Keltaisen ls on kutakuinkin 3cm, Nalle on vaan n. 2,5cm. Ruskea sitten tältä väliltä.
Nämä kolme pääsivät myös muuttamaan uuteen isompaan asumukseen, n.10*5*7cm kokoinen pakasterasia. Toivottavasti löydän ne kun on ruokailuaika. :D
Turvetta laitoin pari senttiä, on mitä kaivella, lisäksi on pieni oksa ja kaarnan pala luolana. Mitään vihreää ei ole kun olen näköjään heittänyt jossain välissä tekokasvit mäkeen.

[Ei aihetta]Perjantai 21.07.2006 19:14

Alpot aloittelevat taas paastoa pikkuhiljaa. Tarjosin silti äsken vielä matosta jos vaikka kelpaisi.
Ja juuri kun pääse sanomasta että uutta hämppyä ei tänä vuona vielä tule niin pian taloon mönkii pikkuinen Lasiodora klugi-slingi. :D
Toivottavasti hänestä kasvaisi iso tyttö.

[Ei aihetta]Lauantai 15.07.2006 19:12

Kolmas ruokailu moltin jälkeen menossa. Ruskea ei tosin vielä hoksannut omaa matostaan. Ruokaa menee aina vaan enemmän :D Pikkuiset kasvavatkin oikein hyvin.
Sinisen ja Vihreän nahatkin löyty, olivat sen verran mylläänneet taas purkkiaan että oli noussu pinnalle.

Harmi että rahat on nyt tiukilla, muuten tilaisin muutaman hämpyn lisää. :) Toivottavasti ensi kesänä ois mahdollista.

[Ei aihetta]Torstai 06.07.2006 00:40

Sininen, Keltainen, Ruskea ja Nalle varmuudella moltanneet. Vihreästä en ole varma, aika pieneltä näytti vielä noihin moltanneisiin verrattuna, enkä sen takia häirinnyt kaveria sen enempää ettei mahdollinen edessä oleva moltti häiriinny. Pienellä kaivelulla ei ainakaan nahkaa näkynyt. Tosin en löytänyt sinisenkään nahkaa mutta koosta päätellen se on moltannut.
Nalle on hieman pienempi noista moltanneista.
Moltanneiden ls on nyt n.2-2,5cm.

Sit mulla on ongelma. Koska noi näyttää kasvavan hurjaa vauhtia on pian asunnonvaihto edessä. Haluaisin kaikille samanlaiset kämpät, mutta taloudessa ei ole niin montaa pakasterasiaa tai tarpeeksi montaa kantta niihin. Eli kauppaan on lähdettävä. Onneksi on satokausi ja kaiken näköisiä purnukoita on saatavilla vertailtavaksi.

[Ei aihetta]Lauantai 01.07.2006 11:59

Nalle ei oo syöny reiluun viikkoon. Pitääköhän hieman kaivaa sitä esille? Tosin molttikin voi olla edessä, onhan edellisestä kohta 3 viikkoa.
Keltainen syö jo toista ateriaansa tällä viikolla. Eilen patistin sen liikkeelle kun siivosin sen luolaa. Iso oli, miltei 5 sentin kolikon kokoinen. Peräpääkin valtava ja jos muillakin on yhtään samanlaiset perät niin kohta alkaa paasto ja moltin odottelu.
Sininen ei eiliseen matoon enää koskenutkaan vaikka madon oli onnistunut kiemurtelemaan pesäaukolta sisälle.
Vihreän ja ruskean tilannetta en tiedä, Ruskean mato tipahti suoraan pesäaukosta sisälle, Vihreän mato on kadonnut, mutta Vihreä ei ainakaan nyt ole syömässä.
Ruskea näyttäis sitä vastoin ruokailevan.


Edit.

Nalle on yhä hengissä, on vain pienempi muita. Keltainen oli syönyt puoli matoa, muut eivät ollenkaan. Ruskea vain vartioi vielä sätkivää matoa.
Että kaitpa tässä on edessä paasto ja moltti :D

[Ei aihetta]Torstai 22.06.2006 01:37

Sininen, Ruskea ja Vihreä aterio taas. Nallekin vaanii saalistaan. Et eiköhän sekin kohta nappaa kiinni. Keltainen ei oo viel tajunnut telttansa ulkopuolella olevaa ateriaa.
Pääsin seuraamaan myös kun Ruskea saalisti madon. Odotti kunnes mato liikahti ja kimppuun. Sitten ruoka raahattiin telttaan.
Mut hienosti pienet syövät ja molttikin sujui ongelmitta kaikilla.
Sinisellä on kyllä hieman arkkitehdin verta suonissa, hienot turvekeot ja tunnelit saanut aikaan. Muillakin on ihan hyvät rakennelmat mutta sininen on tehnyt siitäkin taidetta. Pitäsköhän kaverille antaa nimeksi Alvari. :D

[Ei aihetta]Maanantai 19.06.2006 10:51

Kaikki ovat nyt moltanneet. Kaikki ovat nyt aterioineetkin sen jälkeen. Ovat ne kyllä kasvaneet hurjasti.