IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

<3Tiistai 12.06.2007 01:41

on ollu nyt ihan ylikivaa.. hiton jouni ku lähit jo kotiii!! ärr kuolen taas tylsyyteen.. saat taas tulla tänne kyl viikon pääst! mennää hakkaa naapurin mummoi kumivasaral. nii ja noit pikku kakrui. diudiu join äske vettä ja katoin et mitä vittuu jotai salaattii lasis. muttt eipä ollukaa salaattii vaa joku yöperhone joka tääl eile illal pörräs!! hyihyi..

jajaja kaivari hiih. kiitti tytöt ja pojat<3 olitte mahtavii! suski+jouni+jenni+anniina+pete+peten kaverit+jounin kaverit+MINÄ! :DDD aaah<3<3 joo. ne ranskalaset oli kyl aivan liian hyvii. ja se lautane aiva liian pieni. aivan liian vähän ranskiksii!! yhyy. tahdon niitä ! mun juomat oli kyl pahoja. muttei voi mitää. en oksentanu ainaskaa. "se oli kolmas perse tänää!" "hesa on täynnä vitun rumii räppäreit" "sydän. oi ihana<3 ei olla muute halattu viel!" "arvatkaa mitä! kerron teille salaisuuden... oon oikeesti homo!" "en muista mis oon ton makust juonu. mut maistu iha oksennukselle"
nähtii jounin kans tänää diivapissismummo<3 ja ollaa nähty jo ainaki 6pikkukoiraa jotka aijotaa varastaa. meist tulee koiravarkait.

"..on kuumempaa kuin uskotkaan
ei mitään telkasta tai radiosta
täytyy päästä ulos asunnosta
ja kaupunkiin kiiruhtaa.."
Zen Café - Lauantai

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.