IRC-Galleria

Kirppu_81

Kirppu_81

Insert comment here

Sampopankki <3Torstai 27.03.2008 15:17

14.4.2008
Nyt ei sitten näy enään kuin valkoinen ruutu Mozilla Firefoxilla. Noh eipä hätää perjantaina vaihtuu pankki.


Voi että kuinka hyvin testattu ohjelmistokokonaisuus saakin aina hymyn huulille. Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin täysin päinvastainen käyttäjäkokemus kertomus. Olinpa aikeissa käyttää lähipäivien aikana mainetta ja kunniaa niittänyttä Sampopankin verkkopalvelua. Etusivun uudistettu ilme ei sinänsä herättänyt mitään mielihaluja eikä aiheuttanut hylkimisreaktiota, kirjaudu verkkopankkiin.... hyvältä näyttää.
Nooh noin 3 minuuttia myöhemmin verkkosivusto kysyy hyväksynkö ajettavan java-ohjelman. Ok Grant-All niin ei tarvi vastailla enempää. Tämä on sitä tietoturvallisuutta >:)
Nooh jälleen "pienen" odottelun jälkeen ruutuun ilmeistyi turvakortin numerosarjaa kysyvä ikkuna. Mutta odotappas... "öööh eihän tässä ole input osiota johon voisin numeronsarjan kirjoittaa..."
No vitut, eiväthän ne paskiaiset luvanneetkaan että mokoma hökötys toimis millään muulla kuin toosalla pyörivillä Mozilla Firefoxilla tai IE:llä. Noh kokeillaan onnea sitten Firefoxilla jos kerran on pakko.

"No juu tämähän toimii jostain käsittämättömästä syystä jopa nopeammin" Vaikka sivusto ei siltikään luonut vanhan verkkopalvelun sulavuuden ja toimivuuden tunnetta. Onkohan tätä paskaa testattu ollenkaan? Jotenkin tulee tunne että kustannuksien karsimiseksi on skipattu koko testausvaihe ja jätetty se käyttäjien huoleksi. Heille kun ei tarvitse maksaa tuntiliksaa, SÄÄSTETÄÄN! kuuluu ilmeen uudistusta ajavan projektitiimin lausahdus taukotilassa.
Noh lasku tuli kuin tulikin maksettua... joskin silmille bongahtava ikkuna joka kysyy maksun hyväksymistä ei lämmittänyt tämän käyttäjän iloista mieltä >:)
Noh lasku on maksettu joten sitten voisi kait tarkistaa menikö se maksu perille. MITÄ?!? Ei saada yhteyttä... mitä tämä tarkoittaa? Kyllähän nyt verkkopankki on niin hyvin testattu ennen käyttöönottoa että tälläistä ei tapahdu. Refresh... jaha sama tulos. Ei hyvältä näytä.
Lopputuloksena tosiaankin totean että tetausvaihe on tosiaankin taidettu skipata aivan surutta ohi ilman sen kummempia omantunnontuskia potematta. "kyllä ne pienet ihmiset pikku ongelmat kestää, korjataan sitä mukaa kun keritään ja ongelmia ilmenee" >:)

Itse ainakin harkitsen pankin vaihtoa ja hyvä sivu vertailun tekemiseen voisi ensialkuun olla vaikkapa tämä sivusto: http://pankki.vertailu.googlepages.com/pankkeja

<3 SYDÄMELLISET KIITOKSET SAMPOPANKILLE TOIMIVISTA JA TESTATUISTA RATKAISUISTA <3

ps: kuva löytyy myös täältä koska tämänkin sivuston käytettävyydessä olisi ~vähän~ parannettavaa: http://img87.imageshack.us/my.php?image=kaytettavyyssampopankkien8.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.