IRC-Galleria

Kirppu_81

Kirppu_81

Insert comment here

Tyhmät ihmisetTiistai 15.04.2008 00:20

Baarit ovat tylsiä. ikäviä ja paskoja paikkoja. Musiikkia jota haluaisit kuunnella ei varmasti soiteta. Baarimikko väittää tarjoilevansa alkoholi juomia vaikka tarhan välipalamehut käyvät paremmin päähän. Tämän lisäksi juomiaan täytyy vielä pula-ajan malliin jonottaa huojuvien idioottien seassa joilla puollella on itsetunto-ongelmia ja joista toisen puolen mielestä Teräsbetoni on kova 'metallibändi' samaiseen hengenvetoon nämä ihmiset yleensä vielä tokaisevat että "ei Nightwish huonoksi muuttunut Turusen lähdettyä..." ehkä ei mutta nimen ne saatanat olisivat saaneet vaihtaa.

Ja kun olet saanut itsesi humalaan tyttöystävän laukkuun piilotetun retkipullon avulla niin portsari tulee väittämään että joku pöytäseurueesta on mukamas liian kännissä. Vaikka samaiselle miehelle on annettu sisäänpääsymaksun lisäksi lahjukseksi laskettava määrä rahaa siitä että hänon valvovinaan hänen huostaansa uskottuja ulkotakkeja. Aivan kun tämä ei riittäis niin kaiken hyvän lisäksi on uskomus että ihmisten pitäis pukeutua siististi mennessään baariin... miksi vitussa? Voin minä kotonakin ryypätä missä asussa lystään.

Niin ja kun se pienimunaisten pällinaamojen riidanhalu alkaa nostaa päätään niin eikö olisi kivaa vaihtelua mennä lyömään naapuria turpaan sen sijaan että saa tuopista päähän jonka jälkeen auttava poliisi tulee pamputtamaan aamulla jo varmasti särkevää kuontaloa hellästi kumipatukoillaan. Tälläisen naapurusriidan voittajakin selviää paljon varvemmin kun asiaa jälkikäteen puidaan käräjillä.

Ja sitten on se kotimatka... voi jeesus. Kommentista huolimatta en kuulu kirkkoon. Mutta kunniaa pitää miehelle antaa kun sai muutettua veden viiniksi ajassa johon edes nykyiset superhiivat eivät pysty. Vetomies tuo Jeesus heppu. Mutta niin... Maksaa nyt jollekkin kaiffarille rahaa siitä että hän jalosti heittää juhlaseurueen kotiin PIENTÄ korvausta vastaan... niinpä niin olisihan se kiva suhailla kansanedustajien malliin veronmaksajien rahoilla kotio mutta eipä ole asian laita näin tavallisen kansalaisen kohdalla. Rahoistaan puhtaaksi kynittynä sitä usein miettii että mikseivät ne autoissaan istuvat pätkätyöläiset hanki ihan oikeaa työtä jotta heidän ei tarvitsis pyytää niin ruhtinaallisia summia oravannahkoja jo baarimikon ja portsarin keventämiltä asiakkailta.

VITTU sanon minä, meikä dokaa kotona jossa asu on vapaa, musiikin valitsen minä ja juomissa ei ole mehua laimentamassa viinan makua ja vaikutusta. Mikäli oikein intoudun juhlatuulelle lähden puistoon nauttimaan kesäisestä ilmasta kello yhdeksän jälkeen kun niin sanotut kuuliaiset kansalaiset mädättävät aivojaan aivopesuprojektin parissa. >:)

ps: Minä vietän wapun kotona

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.