IRC-Galleria

Kissanraksu

Kissanraksu

Rakastunut Raksu

vittu RÄYH!Tiistai 23.06.2009 14:08

Miten helvetin vaikeaa elämä voi olla?

Aloitin aamulla aikaiseen soittamaan malmille. Joka kerta annettiin uus numero ja lopulta mä vittu en päätynyt MIHINKÄÄN! Tässä vaiheessa mun pinnaa kiristi niin paljon, että kun sain kontulan ajanvarausakan kiinni, mä tiukasti selitin sille mitä haluan tietää ja haluan tietää sen heti.

No akkahan mulle vittuilemaan nasevalla puhelinhuoran äänellä
"miksi et kysnyt eilen?" OLIN NIIN VÄSYNYT JA ONNELLINEN KOTIO PÄÄSYSTÄ, ETTÄ SE UNOHTUI!

"no mitäs ne siellä diacorilla sitten?" NO PUHUIVAT KUINKA KUOLEMAN SAIRAS OLEN, VITUSTAKO MINÄ TIEDÄN, MÄHÄN YRITÄN JUST SELVITTÄÄ MIKÄ ON HOMMAN NIMI, ETTÄ VOIN ILMOITTAA POMOLLE, ETTÄ MENENKÖ TÖIHIN VAI HANKKIIKO SE HOKIN KAUTTA MULLE HAUTAPAIKAN JA ARKUN. LÖYTYYKÖ SITÄ TIETOA SIITÄ SAIKUSTA?

"no odotas, minä täällä katson.. ja ymmärrän kyllä että hermostuttaa.. huomenna kokeisiin plaplapla" JUU KIITOS INFOSTA TON OLEN JO TATUOINUT OTSAANI. PALATAANKO ALKUPERÄISEEN KYSYMYKSEENI? ONKO MULLA SITÄ VITUN SAIKKUA VAIKO EI?!

"odotas, minä kysyn nyt tuolta ja tuolta *hakkaa luuria pöydän kulmaan ja esittää huutavansa johonki vitun nevadaan* Juu tuota katsotaas vielä näitä papereita..."
NO SIIS TÄÄ PUHELUHAN MAKSAA HUNAJAA, MUTTAA JUU KATTOKAA VAAN.. ONKO SIELLÄ INFOA ASIASTA JOTA SAIRASLOMAKSI KUTSUTAAN? oN TÄÄ PERKELE HANKALAA!

"*rouvalla ääni rahisee köh köh* Juu! No nythän se löytyi! Ihan koko viikon saat sairauslomaa*helpottuneena ja tietoisena henkensä pelastumisesta* Huomenna sinne labraan ja sieltä sitten tänne 2 kerroksen toimistoon niin saat asianmukaiset laput. Hyvää ja aurinkoista päivänjatkoa!"
KIITOS KOVASTI. HUOMENNA TAVATAAN.
*tuutuutuuutuuut*

Näin meillä, miten teillä:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.