IRC-Galleria

Rock Models castingLauantai 06.12.2008 22:36

Olin eilen kutsuttuna Rock Models mallitoimiston castingissä. Päällä oli: mustat pillifarkut, niittivyö, My Passion t-paita (promootiota!!! :D), Converset ja salama- sekä Playboy bunny -kaularokut. Elikkä ihan mun perusasu, aattelin et on parempi näyttää niille ihan tavallista tyyliäni.

Menin sinne kahekstoista, siel oli reilut sata ihmistä jotka oli valittu 1400 hakijan joukosta. Jonotin parisen tuntii haastatteluun. Sinne ku pääsin ootin oikeeta hiillostusta mutta multa kysyttiin vaan ihan perustiedot ja kysyttiin sitten haluaisinko mä essintyä lavalla. Mä vastasin että tietty ja ne sano että tervetuloa viideltä takasin semifinaaleihin.

No, kulutin sitte parisen tuntia kylpylähotelli Caribian (jossa tää casting ja Rokkia ja rähinää -tapahtuma järjestettiin) Hesessä ja sitte hotellin aulassa juttelemassa muiden semifinalistien kanssa. Oli muuten tosi asiallista jengiä :)

Sitten meidät kutsuttiin takasin isoon halliin jossa meidän piti pitää se semifinaali mutta yhen bändin soundcheck oli pahasti kesken joten meidät ohjattiinki VIP-tiloihin ja meistä osalle opettiin koreografia joka me esitettäisis tuomareille ja joka taltioitais. Sydämen syke nousi kivasti ku sain tietää että tuomaristoon kuului myös Wilma "Hantta" Schlizewski.

Me sitte opeteltiin tämmönen simppeli koreografia joka me esitettiin viiden ryhmis yhen Def Leppardin kappaleen tahtiin. Osa porukast veti jotain omaa juttuu, lauluu, tanssii yms. Me sitte saatiin Vilmalta vähän kommenttii ja sitte tuomaristo mietti hetken ja ilmotti ne kymmenen ihmistä jotka valittiin finaaliin. Minä en valitettavasti ollut tämän kymmenen joukossa :/
Eivät kai loppujen lopuksi etsineet mun tyyppistä mimmiä :)

No, saimpahan sentään pärstäni tv-ruutuun sillä tästä hommelista tulee Haluatko Rokkimalliksi -sarjan pilottijakso. Tietäis vaan millon se tulee ruutuun...

Ja saimpahan My Passionille vähän näkyvyyttä! Woohoo! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.