IRC-Galleria

Ohi on, for realMaanantai 27.03.2006 23:59

Nyt ei sitten ole enää ensimmäistäkään lukioon liittyvää velvollisuutta jäljellä. Mahtavaa! Kevään kirjoitukset nyt menivät tietysti jonkin verran huonommin kuin syksyn (ihan mukavasti silti, vaikka vaikka edes alustavia tuloksia ei olekaan vielä tullut). Eipä ollut kyllä hirveästi motivaatiota. Olivathan äidinkieli, matematiikka ja ranska tosin jo ennakkoon ajatellen paljon vaativampiakin kuin englanti, ruotsi ja reaali. Mutta mitäs niistä enää välittämään. Nyt pitää vain miettiä sellaisia asioita kuin Pietarin/Leningradin sijainnin vaikutus Suomeen tai Suomen sosiaalipolitiikka 1800-luvulla. Jeejee.

Jostain syystä on aika keväinen olo, vaikka edelleen on aivan perkeleen kylmää ja jäistä joka puolella. Mutta ei keväinen tunnelma vaadikaan muuta kuin valoa, pyöräilyä, jäätelöä, grilliä sekä tietenkin SM-liigan playoffit. En jaksa hehkuttaa viime lauantaista matsia, koska kirjoitukseni tuntuvat aina jostain syystä ajautuvan jääkiekkoon. Ja sitä paitsi Ässät on nyt saamassa vuorostaan kunnolla käkeen. Huomenna silti taas hallille.

Tämäniltainen James Bond -leffa kannattaa muuten katsoa. Alkukuvien aikana kuullaan A-han esittämänä ehkä kaikkien aikojen paras Bond-tunnari, ja itse filmikin mahtuu kirkkaasti ainakin omalle top5 Bondit -listalleni. Pako sellokotelon kera kuuluu elokuvasarjan hienoimpiin hetkiin, ja Aston Martinkin on jälleen vedossa. Aivot narikkaan, kalja kouraan ja sohvalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.