IRC-Galleria

Lähes turha päivä.Sunnuntai 04.06.2006 23:34

Tänään on ollut elämäni karseimpia krapuloita, ever.

Krapulassa ajatuksenjuoksu on kuitenkin niin erilaista kuin normaalisti että sitä saa kaikkia hassuja ajatuksia, ja kun ottaa koko päivän ajan kanssa ja naatiskelee vaan elämästä niin ihan hyvin kaikki lutviutuu :)

Olin tosiaan Turussa luokkakaverin luona häröilemässä.. kaveri on jotakuinkin kolmisen viikkoa kiskonut viunaa ja nukkunut max 5 tunnin yöunia koko kyseisen ajan. Anyways.. hauskaa oli, oltiin jossain baarissakin eikä mulla sieltä niin hirveästi jäänyt muisteltavaa kyllä. Siitä sit jatkoille ja saunaan, sitte oltiinki ihan selvinpäin..

Nyt on ollu paha olo koko päivän ja mul on edelleen aivan karmea jano, vois mennä terassille nauttimaan muutaman kappaleen jäihin hukutettuja limonaadeja.

Mutta yksi asia tänään on tapahtunut mikä tekee tästä päivästä jo ihan mainion. Näin pilven, sellaisen ihan pienen pilven. Ja sitten se haihtui taivaan tuuliin.. kyllähän sellaista nyt tapahtuu, tiedän, mutta ikinä aikasemmin en ole nähnyt tätä.. ehkä ei ole aiemmin koskaan ollut niin paljon aikaa ja hetken rauhaa että olisi huomannut tälläisen tapahtuman.. kuitenkin, olen nähnyt jotain uutta ja ihmeellistä ja se saa hymyilemaan :) tämä ei ollut turha päivä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.