IRC-Galleria

Paras reissu Ikinä!!1!Maanantai 12.06.2006 07:02

Kello on nyt jotain neljä aamulla. Pääsin joku vartti sitten kotiin.. kuuelta pitäs lähtee sotkemaan et pääsee seiskaks töihin, veikkaanpa ettei pal kannata yrittää nukkua tässä välissä.

Perjantaiaamuna lähdin matkaan, elämäni ensimmäinen politiikkaan liittyvä teko. Molempiin suuntiin sai istua 8 tuntia putkeen bussissa ja rahaa palo sellasta 100 eemeliä/pvä tahtia mutta rehellisesti voi kyllä sanoa et toi oli niin kivaa!!

Kolme päivää on ryypätty ankarasti, ajeltu taksilla, kasvatettu univelkaa, päästy televiision uutisiin (taustajoukot tiesi kertoa että mun aina niin komea pärstä vilkkui ruudussa, kiitos siitä tiedosta <virne>), kuunneltu x määrä puheita, istuttu pakarat puuduksiin ja kävelty jalat rakoille. Oon tavannut niin paljon uusia ihmisiä ja oppinut enemmän Suomen puoluetoiminnasta ku millään koulutunneilla koskaan ennen.

Niin ja saatiin siellä nuorina jotain aikaankin :) paljon hyviä aloitteita saatiin läpi, mutta ehkä eniten tekee mieli nostaa esille se, että meidän posse lähtee ajamaan tästä eteenpäin OPINTOTUEN KOROTUSTA!!! Yksi merkittävä puolue kyseisen asian takana ja tuloksia voidaan jopa saada aikaan. Se jos mikä on niin hyvä uutinen ettei siinä ole mitään järkeä.. jos vielä, niinku merkit näyttää, ens eduskuntavaalit menee sillai suht putkeen niin hyvällä tuurilla asian vaikutuksista saadaan nauttia jo ihan lähitulevaisuudessa. Käsi ylös kenen mielestä se ei ole hyvä asia.

Joo, ja muhun on nyt vähän purru sellanen kärpänen et saatanpa hyvinkin yrittää toistekin vaikuttaa asioihin. Käsi ylös kenen mielestä se ei ole hyvä asia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.