IRC-Galleria

Kofgy

Kofgy

We say yeah with fists flying up in the air.

katjan pyynnöstä:DTorstai 02.02.2006 21:30

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.käännän aina kaikista juomatölkeistä sen avaajahakasen poikittain,luulen että se menee nenään.
2.siivoan aina kaikkialla muualla paitsi kotona.
3.joskus kun on oikein tylsää rupean laskemaan päässäni 1:stä eteenpäin. päätän että lasken sataan mutta en pystykkään lopettamaan siihen joten jatkan tuhanteen.
4.päätän monesti yhtäkkiä että nyt tästä lähtien istun aina selkä suorassa. parin minuutin päästä olen unohtanut koko jutun.
5.joskus vietän pitkiä keskusteluja itseni kanssa,kuinka huomenna alan syömään terveellisemmin ja rupean urheilemaan. tai huomenna rupean käymään koulua tosissani vaikka se ei kiinnosta yhtään. tai huomenna aion hymyillä kaikille vaikka inhoaisinkin joitakin. tai seuraavan kerran kun riitelen tai kinastelen sen ja sen kanssa täytyy muistaa sanoa sitä ja tätä. tai että huomenna täytyy pukeutua hienoihin vaatteisiin ja meikata nätisti ja tukka täytyy olla siististi,vaikka olisi tavallinen koulu päivä. puhun tietenkin aina mielessäni enkä toteuta melkein mitään mitä olen luvannut itselleni.

ja haasteen saavat seuraavat:

prinsessa`
sannn-a
ninnn_i
badaboom
IceCold

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.