IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

06.06.06 the number of the beast!Tiistai 06.06.2006 18:22


Joo oltiin tosiaan alkukuusta italian puolella Miage-jäätiköllä telttailemassa pari yötä. Autot ajettiin niin pitkälle ku lumen tukkimaa tietä ylös pääs ja sitte käveltiin miiljoonaa painavien rinkkojen ja laskukamojen kans joku 700 korkeuseroo ja useempi kilsa jäätikön perälle. Kävi aika himme tsägä: Just ku pystytettiin telttoi, alko tulee sinkkii ja sataa lunta. Sit sato kunnol koko yö ja aamul neljält ku herättiin oli teltat ihan lumen peitos ja joku yli kymmenen pakasta. Kiivettiin Petit Mont Blancin yks ränni ylös ja saatiin laskee koko matka ihan kunnon kuivaa putskuu alas. Siis sillee sitä lens et joutu välil pysähtyy ku ei nähny mitään ja alhaal ku otti rotsin pois, se oli täynnä lunta. Seuraavana päivänä vierestä vielä vähä pidempi ränni ja lumi oli jo ehtiny vähä sulaa, mut oli paikotellen aika hiton hyvää. Sitte pantiin kunnon helteessä leiri pakettiin ja laskettiin pelkissä boxereissa alas autolle.

Mut sitte ku tultiin kämpille takas alko meikälle tulee kunnol paha olo ja kuume nousee. Makasin kaikki kledjut päällä peiton alla ja vaan hytisin ja sitte alko laatta lentää. Pari vuoroautta meni että öisin kuumetta kunnolla ja tunnin välein sai juosta vessaan ku edes vesi ei pysyny sisällä. Ei oikeen reissusta palautunu ku ei saanu syötyy mitään. Tänään ekaa kertaa vähä parempi olo ja pystyny vähä syömään. Että semmosta. Onneks ei tullu tila pääle jo reissussa. Ois ollu kiva ku ois teltassa kymäilly ja paskonu burnssin päälle.

Nyt on luvattu useemmaks päiväks joku 30 astetta silkkaa hellettä. Alkaa kiipeilykausi. Voi olla että tän vuoden laskut oli sitte siinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.