IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Vithtori MattiTorstai 15.06.2006 21:54


Joo eipä kiivenny paulin auto mäkee montaa metrii. Oltiin just lähössä takas, ku sit keksittiin tyhmissä päissämme, et lähetään kiipee kylästä asti yötä myöden. Et ei oo sitäkään ennen tehty. Lähettiin siitä sitte puol yhen aikaan otsalampuissa könyy mäkee ylös. Meni aika nopeesti, oltiin väliasemal tunnissa ja majalla 4:ssä ja 20 minuutis. oli ihan pirun lämmintä, jäätikölläki 12 astetta 3-4 aikaan.

Sitte yritettiin tänä aamuna koillisseinää. Lähettiin kolmelt kapuu ja oltiin reunarailol tunnissa, mut se ei ollukaan ihan simppeli juttu. Oli joku kymmen metrinen se railo ja pähkäiltiin pitkään miten siit kiipeis yli. No samalla kateltiin taakse ja nähtiin jäätikön toisel puolel majan ikkunast valoo ja tajuttiin et meil jäi pöydälle kynttilä palaan. Ruvettiin kuumoilee, et palaa se koko puinen mökki.
No sit päästiin vihdoin kapuu siit railost ylös mut tajuttiin, et lumes oli joku 10 cm vähä jäisempi kuori, mut sen alla oli joku 40 cm ihan sulaa loskaa. Siis viidelt aamul ennenku aurinko oli viel edes noussu ja lämmittäny lunta. Ja sit ku meidän ois pitäny venttaa viel pari tuntii et aurinko lämmittää sen kuoren laskukelpoiseks, ni sit siin oiski semmonen puol metrii loskaa. Eli semmosen päällä ku surffailis laudalla ni ois vähä liian vaarallista. Päätettiin miehissä lähtee kämpälle kipinävahdeiks. Sitte laskettiin alas laaksoon joskus ysin aikaan aamul. Nyt ainaki tietää ettei noin matalille mäille oo enää asiaa näil keleil.
Että pitäskö sitä alkaa kiipeilee, juomaan kaljaa vai kenties pakkaa autoo...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.