IRC-Galleria

No Mitäs kirjoittaisi, olen ollut lomalla nyt 5 päivää ja 6 tunnin päästä alkaa koulu, EI MILLÄÄN jaksais. Unirytmi on ihan päin honkia ja nyt kyllä alkoi väsyttämään. Luin muuten äsken tunnin päiväkirjaani galleriassa, taisin lukea koko väitöskirjan hehhehhee. Huomasin myös että kirjoitukseni tyyli on muuttunut. Ennen kirjoitin enemmän tekstejä jotka olivat ns. Inside-vitsejä, kun taas nyt kirjoitan niin että jopa Bosnialainen vinttikoirakin osaisi ymmärtää tekstiä. Kello on tällä hetkellä klo 3.45 ja päätän yrittää nukahtaa kirjoituksen jälkeen. Olen yrittänyt vaikka mitä metodeja nukkumisen suhteen, kuten kirjoitellut, lukenut, kuunnelut musaa ja juonut mehua.

Illan hauskin hetki oli kun luin hämmennyksen lumoissa Päiväkirjamerkintääni 2006 syksyltä. Silloin olin Hasmilin kanssa ehkä huonompi kaveri kuin nykyjään. Se ilta oli hassu, olin elämäni ehkä 3 kertaa juomassa, porukka oli Kride, Jasu xD, tomppa, Shamil ja Minä. Olin silloin shamilin kanssa iltakävelyllä ja joimme kriden viimeisen siiderin. Join silloin vähän ja harvoin se oli juuri sopiva määrä. Nykyjään juon melkein joka viikonloppu 6 - 15 kaljaa. Voisi ehkä vähentää, tai sitten ei. Kukapa ei haluaisi nauttia elämästään ystävien ja tuttujen kanssa juhlien ympäri helsinkiä (pasilassa).

En ole eläessäni kirjoittanut näin pitkää Galleriapäiväkirjamerkintää, mutta olen aina lukenut hauskuudella Liisan merkintöjä joissa on aina joku hauska teema. "miehet ovat sikoja" plaplapla. Ihan hauskaa luettavaa.

Nyt pidän pienen kirjoitus tauon ja haen nenäliinan, koska olen hieman nuhassa kiitos ihanan tyttöystäväni iinan takia <3 :D

Toinen illan hyvistä lukuhetkistä oli kun luin meidän (mikon,santerin ja mun) MM-Jääkiekko 2008 puolivälierä ottelu kisastudiota (suomi vs usa) pidimme peukkuja klo 4.30 arki-iltana asti ja suomihan sen sitten voitti viimein Sami lepistön siniviivan laukauksella. Oi Suomi, voitimme maailman mahtavimman maan!

Nyt voisin pian mennä nukkumaan, koska huomenna on koulua ja nään ystäväni pitkästä aikaa... Kuuntelen ensin Danko Jonesin Code of the Roadin, ja juon tilkan mehua.

Voisin ottaa kyllä esimerkkiä ystävästäni janista, ja lukea esimerkiksi jotain kirjoo, kuten ystäväni kertoi leikkimielisesti lukevansa kummisetä kirjaansa lähes "muna pystyssä" ehkä. Olen kuitenkin lukenut jo koko illan pvmerkintöjä. Nyt soi muuten BTW Cypress Hill!

Ens viikonlopusta sen verran että koulut, noh... eka loma sitten kesäloman, että tarpeeseen tulee. Nyt kolmas jaksoni on ollu yhtä lintsaus juhlaa koska lomaton syksy on ollu rankka, ja luvattomia poissaoloja on syntynyt.

Nyt ystäväni riku kenen kanssa olen valvonut monia yötä odotaa innolla Töölössä uuden päiväkirjamerkinnän julkaisua :D taidan olla kohta valmis julkaisemaan sen.

Kiitän heitä, jos heitä edes on jotka jaksoivat lukea tämän loppuun, tämä kirjoitus oli tarkoitettu lähinnä itselleni, näitä unettomia yötä varten kun raappanakin sen sanoi "kun uni ei tuu",

Kiittäen Miika Kolliander

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.