IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

Vietä juhannusta saaressaMaanantai 15.06.2009 12:24

Juhannuksena voi kokkoja ihastella Helsingin lähisaarissa. Merisatamasta pääsee juhannusaattona Pihlajasaareen koko päivän klo 9.30 alkaen niin, että viimeinen vuoro Merisatamasta lähtee yöllä klo 01.30, ja Pihlajasaaresta klo 02.00. Juhannuspäivänä Pihlajasaareen liikennöidään normaalin aikataulun mukaisesti.

Pihlajasaaressa on mahdollista telttailla. Avotulenteko on kielletty, mutta saaresta löytyy kolme grillikatosta. Pihlajasaaren perinteinen juhannuskokko sytytetään klo 21.00.

Juhannuksena kokkoristeilyjä
Juhannusaaton kokkoristeilyjen aikana voi kokkoa katsoa Pihlajasaaren lisäksi Kaunissaaressa. Vastavihitty morsiuspari puolestaan sytyttää Seurasaaren pääkokon klo 22.00. Kokkoristeilyjä lähtee Kauppatorin Kolera-altaalta laiturista 5 klo 20.00, 20.30 ja 20.45. Kaikki risteilyt päättyvät klo 23.00 - 23.30.

Juhannusaattona ajetaan myös Sipoon Kaunissaareen kokkoristeily, joka lähtee Vuosaaresta Kalkkihiekantorin laivalaiturista klo 20.15 ja palaa Vuosaareen klo 23. Kaunissaaren kokko sytytetään klo 21.00. Juhannusviikonloppuna ei Kaunissaareen ajeta saaristoristeilyjä. Kauniilla ilmalla järjestetään mahdollisia lisävuoroja.

Lisätietoja

www.hel.fi/liikunta
www.jt-line.fi
www.norsoline.com

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.