IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

Näe Redrama Beach Partyssa 27.6.!Keskiviikko 24.06.2009 16:02

Kesän ehkä lämpimimmän viikon kruunaa jo perinteeksi muodostunut, Vartiosaaressa järjestettävä Beach Party 09. Luvassa on menoa ja meininkiä, kun saaren rantatouhut ja toiminnot ovat käytössä. Iltaa tähdittää tunnettu rap-artisti Redrama! Partyissa voit lisäksi vaikka ottaa osaa Beach Volley -turnaukseen, meloa tai seurata esityksiä ja kuunnella musiikkia. Kelluva sauna on lämmin koko tapahtuman ajan. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaympäristö on ainutlaatuinen ja säänkin on luvattu suosivan. Vartiosaaressa ei myöskään kovin usein Redraman kaltaisiin hyvin kuuluisiin artisteihin törmää, joten kannattaa käyttää ilmainen mahdollisuus hyväksi. Beach Party on tarkoitettu kaikille yli 11-vuotiaille auringon ystäville ja on päihteetön. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin vanhat kävijät kuin uudetkin tuttavuudet!

Paikan päälle on maksuttomia venekuljetuksia Reposalmesta, osoitteesta Reposalmentie 1. Rantaan pääset Herttoniemen metroasemalta busseilla 88 ja 89. Metroasemalta tullessasi jää pois bussista pysäkillä, jonka nimi on Kiiltomadonpolku.

Lautat lähtevät laiturista klo 15, 16 ja 17. Ole ajoissa paikalla ja varaudu mahdolliseen jonotukseen. Kuljetuksia saaresta takaisin mantereelle on jatkuvasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.