IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

Minkälainen on Mun kaupunki? Asemanseudun nuoret tutkivat omaa kotiseutuaan valokuvatessaan Helsinkiä viime keväänä. Kuvista koottu Mun kaupunki - Magaaladeyda -valokuvanäyttely avautuu Kaisaniemen metroasemalla 1.7.2009.

Näyttely koostuu viiden monikulttuurisen 17-20-vuotiaan nuoren ottamista kuvista, joita on työstetty kevään 2009 aikana. "Magaaladeyda" on somalin kielellä "Mun kaupunki". Näyttely on esillä Kaisaniemen metron laiturialueella koko heinäkuun ajan.

Mun kaupunki - Magaaladeyda näyttely on Asemanseudun nuorten kuvaama ja järjestämä. Tavoitteena oli, että nuoret voivat saada projektin kautta positiivisia kokemuksia ja vahvistaa identiteettiään helsinkiläisenä ja yhteiskunnan jäsenenä. Nuoret olivat mukana myös kuvien kehystämisessä, näyttelyn julisteen teossa, sekä muissa käytännön järjestelyissä. Nuoret hakivat projektiin POP-rahaa. Projektin aikana nuoret innostuivat valokuvaamisesta.

Projekti on toteutettu nuorisoasiainkeskuksen Asemanseudun monikulttuurisen olohuoneen yhteydessä. Projektia veti Metropolia ammattikorkeakoulun sosiaalialan opiskelija Ella Sohlo. Toiselta ammatiltaan Sohlo on valokuvaaja ja projekti on osa Sohlon Metropolia ammattikorkeakoulun sosiaalialan lopputyötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.