IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

Tupareita vietetään Hapessa kello 15-21.

Ohjelmassa on Mistä apua! -oppaan julkaisu, musiikkia, teatteria, stand up -show, videoita, tuunausta, talon esittelyä ja paljon muuta.

Juontajana toimii Rudy Rock, joka luovuttaa hetkeksi puheenvuoron myös apulaiskaupunginjohtaja Tuula Haataiselle.

Tarkan ohjelman tupareiden tapahtumista löydät alkuviikosta näiltä sivuilta: http://happi.nettiareena.fi/

Happi on uusi, elämää sykkivä nuorten toimintakeskus Sörnäisissä. Talossa on yli 3500 m2 täynnä mahdollisuuksia, neljä kerrosta tilaa toteuttaa unelmia. Happi on kokoontumispaikka aikuistuville nuorille ja nuorten yhteisöille. Talo on jatkuvassa liikkeessä, sillä Happea ja sen toimintaa kehitetään koko ajan nuorten ideoiden pohjalta.

Unelmoitko näyttelemisestä tai käsikirjoittamisesta? Haluatko oppia valokuvaamaan? Kiinnostaako koodaaminen? Tahdotko tehdä leffan tai musavideon? Onko bändisi levy kansia vailla? Haluatko äänesi kuuluviin valtamediassa? Palatko halusta väsätä verkkosivuja? Kiehtooko sukellus pelimaailmaan?

Nuorten toimintakeskus Hapessa voit tehdä kaikkea tätä ja paljon muuta. Me tarjoamme käyttöösi tilat, välineet, ohjelmat ja ammattitaitomme – rajana on vain mielikuvituksesi. Me autamme sinua toteuttamaan ideasi, laadusta tinkimättä. Mitään ei tarvitse osata etukäteen: me autamme ja tuemme sinua.

Löydät myös Kompassin nuorten tieto- ja neuvontapalvelut Nuorten toimintakeskus Hapesta keskiviikkoiltaisin lokakuun alusta lähtien.
Mistä Apua–opas? on nuorille tarkoitettu palveluopas 2009, joka julkaistaan perjantaina 2.10.2009 Nuorten toimintakeskus Hapessa, jonka jälkeen opas on haettavissa Nuorten toimintakeskus Hapesta tai Kompassista, Kampista, Malminkatu 28.

Vaikka Happi on täynnä toimintaa, olet myös tervetullut taloon vain hengaamaan tai tapaamaan kavereita. Osallistut toimintaan vain, jos sinua huvittaa.
Tule, hengaa, kokeile, koe, osallistu! Haukkaa annos happea!

Toiminnat:
Kompassi - nuorten tiedotus ja neuvonta
AV-tuotannot
Hapen perustuslaki
Koulutus
Pelitalo
Tapahtuma
Toimitus

Nuorten Toimintakeskus Happi
Sörnäisten rantatie 31
PL 5010
00099 Helsingin kaupunki
(09) 310 71701
happi@hel.fi

Katso: http://happi.nettiareena.fi/

http://happi.nettiareena.fi/wiki/index.php/Etusivu

http://happi.nettiareena.fi/foorumi/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.