IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 16.07.2007 17:06

Nyt täytyypi mennä syömän. Kotiin syömän.
Syömän kanaaaaa. Toivon mukaan. *Luvs chicken.* (I mean, like it a lot. ^.^'''')
Pääsen eroon riiviöstä. 8DD
Jesh.
Ja pääsen ripustelemaan seinilleni uutta tavaraa. Jesh.
Ja te pääsette mun hulluizta kirjotuksistani eroon. Jesh.
Täytyy hommata kone kotiin. Sellanen toimiva. Ei välttämättä tarvis olla nettiä, mutta että saisin kirjottaa. Purkaa ajatuksiani. Sellasina aikoina kun nyt, kun kuolee tylsyyteen, ei ole seuraa ja sitä rataa. Jesh.
Noni.
Puolelta mun pitäis olla kotona, kello on nyt kahta yli kaksi...
No jaa, kait mie voin viel hetken kirjottaa. >:3
Sain puolittaisen luvan huomenna särkkikseen, äiti vaan sano jotain "Jaa.. Sinne täytys sitte sitä rahaakin varata?" Öh, no yleensä?
HYYYI TOI JÄTTIKÄRPÄNEN TULI TAKASIN. Nyt en mee karkuun.. IIÄÄYÖK-
"mummu tua viäl sitä juamaaa!!!!!!!"
Mua ärsyttää miten noi veljekset komentelee mummua koko ajan. ,_, Ei se niille mitään ole tehnyt. Eikä se laita edes vastaan, tekee vaan niin, ettei ne sekoa ja ala huutamaan lisää.
Kaikista kamalinta se on kun Tino tai joku alkaa huutamaan "MÄ HALUUN KAUPPAAAAAAANNN!!!" tai jotain... noin kävi tässä joku päivä. Tinolla oli tylsää (nyt sillä on niin kiire kattoessa tota telkkaria et voin kirjottaa sen nimenkin. X3) ni se käveli tänne, oisko niiltä tänne joku kilometri? Ja sitten... Nii.. Oli rauhassa vähän aikaa, piirsi ja sillai, sitten se ehdottaa mummulle et jos mentäis kauppaan. Ihan kävelyn takia vaan, kun on tylsää. Sitten mummu sano ettei sillä nyt ole rahaa mennä kauppaan, ja siellä on jo kaikki tarvittava, ei olis tarvetta mennä kauppaan. Tino alkaa sit inttämään et se haluaa kauppaan (meikä taas makoili rauhassa vierashuoneessa, heränneenä kyllä mutta en tullu ulos sieltä.) ja inttäminen vaihtuu huudoksi. Sellasta jos ois joku hitler kuullu (ja vielä ruskeasilmäseltä) niin.. niin. PANG.
Taidan mennä.
Jalat puutuu.
muiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.