IRC-Galleria

HAMTAAAAROOOSunnuntai 18.11.2007 18:15

Oltiin eilen Janen ja Kaksun kans kaupungilla, käytiin tuol kirppiksellä sitte kans. Ja siel oli muutama sellane paita jonka oisin halunnu ostaa. Sit just ennen ku mentii kassalle ni huomaan et mulla ei oo lompakkoa. Iskin ne vaatteet sit Janen kätee ja ryntäsin sielt ulos istumaa siihen pyörätelinee päälle. ;<<<

No kuiteski, tänään oltii sit Juhan ja Kaksun kans kaupungil uudestaan et haettais nyt sit tänään ne vaatteet sieltä. Ne oli taas viety sit eri paikoille ni kesti hiukan löytää ne. Yhen niistä näin jonku ihme mulkvistin kädes ja sit ku mun piti kiinnittää Kaksun huomio ni löin sitä vahingos ihan täysin selkään. x< Ja sit se suuttu mulle. :<< Ja sit yks niistä oli kai ostettu tai jotai ja etc etc.. Kuitenki.

Sit mentiin Juhan peräs tiimariin (jossa nähtiin nopa) ettimään jotai ihme rekkarikilven tapasta juttua mis lukee joku nimi tai jottai en tajunnu mitä se selitti. D: Sois laittanu sen rekkaas siihe ikkunaan. Nii, nii sittesitte siel ei ollu niitä ni mentiin Muksumassiin, sielläkään ei ollu mut Juha osti mulle HAMTAAARON~~~ X33 lol.
Sitte mentii halpahalliin, joka oli kiinni, juha kiroili ja sitte mentii talousmarkan ohi hong kongiin kiinaan ja sieltä ne oli myyty loppuun. Ja sit tultiin kotiin ja syötiin pitsoja joit äiti ja ålli oli tilannu. :< Oli pahaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.