IRC-Galleria

Korru

Korru

pierces the heavens!

.Perjantai 25.01.2008 22:15

Aika tyhjä fiilis on, koko päivä jo mennyt ja tuntuu että en ole edes herännyt vielä... varsin outo olo

Ei ainakaan tällä hetkellä itketä tai suruta (pikemminkin masentaa), eikä koko päivänä oikeastaan muutakuin erinäisissä kohtauksissa kun on puhunut joidenkin henkilöiden kanssa ja välillä biisien aikana.

Siinähän se päivä meni tuijjottaen tyhjyyteen ja kuunnellen Lazarusta ilman mitään ajatuksia, ja varsin nopeeta.... aika robottimaisesti, jos ei niitä kohtauksia oteta huomioon siis ja mitä nyt välillä mesessä jotain puhunut. Aika perseestä koko vitun päivä, tuntuu kuin juoksis karkuun kaikkia muistoja ja ajatuksia, piilottelis muurin takana eikä silti uskalla tulla esiin vaikkei ketään ole näkemässä. Koulussakaan en kenenkään kanssa puhunut vain siitä syystä että en rupea itkemään koulun aikana. Epämääräisestä vastailin ihmisille kyllä mutta en puhunut.

Kuulemma tuhkataan, ja pistetään puolet tuhkasta mereen ja puolet tuodaan Suomeen haudattavaksi, vanhempiensa viereen.

Sitä en tajua että minkä takia en mennyt käymään siellä Espanjassa, tai miksi en soittanut edes jouluna tai uutenavuotena, pari päivää ennen kylläkin ja tekstiviestin pistin, matkaa pistin myöhemmäksi koko ajan ihan vain sen takia että voin viettää kyseiset päivät ystävien seurassa, oli tarkoitus mennä käymään hiihtolomalla vaan enpä näköjään kerenny :(

Kesällä jo luultiin että äiti kuolee, oli niin paljon jo vaurioitunut elintoiminnot alkoholin takia, sillon kävin. Talvella ajateltiin että kuolee ennen joulua eli varotuksenkin sain mutten mennyt, vaikeuksia oli kävellä jo kesällä mutta nyt siihen ei edes kyvennyt. Oksentelikin melkein kaiken mitä söi.

Tommi, äidin mies, oli lähettänyt siskolle yöllä viestin että sitä pelottaa, tuntuu et kaikki toiminnot heikkenee ja ei suostu lähteen sairaalaankaan. Aamulla herään siihen että sisko soittaa, tai no pikemminkin heräsin sen puhelun aikana, ja toinen on lähettänyt viestin. Tommi oli kuulemma pidellyt äidin kättä kuolemaan asti, olen iloinen että äiti ei kuollut yksin.

Nyt ei pysty enempää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.