IRC-Galleria

Kosmosshamaani

Kosmosshamaani

Meidän itsemme on oltava se muuttava puoli Jumalan toiveiden myötä.

Mietteiden opas:Perjantai 05.03.2010 13:38

Mietteiden aiheita voisin kuvailla käsittelyissä rauta tangoiksi, joita suoristamalla järkeillen löytänee puhtaan tiedon.

Phoenix meditaatio, liitäjä kaava. Pyri harjoittamaan nopeampaa toimintaa, sekä tasapainottamaan aivo aaltoja. Kaukainen kutsumus tuo runous ja elämän laadun ylläpito. Yhdenkään ei tarvitse syyllistää itseään armossa tienpäällä karman polun. Ilon oppitielle meidät on paimen kutsunut. Historia jääköön suru muistona kansoille. Syyllisyys puhistunee vaihtamalla kaavaa nopeammaksi nousuksi ilmaan, kuin tuhka tuuleen ilmarisen puhaltaessa ilmojaan. Kotkalla tarkka isku voima. Opettelethan myös lauseiden vaihdosta. Kukin karmansa luo.

Tiikerin tyylinä kutsuttu, kiertää ja iskee totisesti voimalla, pyrkii etenemään toivottomana. Voiman tarkoitus lisätä parantavaa eloa. Yhden iskun tarkoitus ei ole tappaa, vaan pyytää anteeksi antoa. Sydämmellinen lempeys yllä pitää hohtoa. Kissan silmät, unen tarkoitus. Varoitus, ei murha. Suuren tiikerin taisto on esitys, siksi näyttelyksi maailmaamme ja sen eloa kutsutaan. Lue jatkossa meditaatio opastuksia.

Ne synnyttävät ajatuksia, uskon leimaukset. Pyydän jätä itsellesi rauha ja anna kaikkeuden virrata poistona mereen ja sen aaltoihin. Kilpikonnan kuori kyllä suojaa iskuilta. Haavottaa ei saa, uskoa pitää, sillä se turvamme on. Yhdenkään paikka ei ole turhuutta, sillä kaikella on kohtalonsa. Tervetuloa jatkossa sivuilleni. Puhalla syvään, sekä hengitä kaikkeutta ja sen kirkkautta. Lammas on matkansa päällä kulkija. Viattomuus meitä suojaa kotelollaan. Tuethan Herraan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.