IRC-Galleria

Jyväskylään on tullu syksy. Ihan oranssia kadut täynnä ja kylmähköä. Kirkasta oli tänään, toivottavasti jatkuu. Ja eilen ku olin asemalla kymmenen pintaan ni oli jo pimeetä. Edellisel viikol ei ollu vielä. Onneks sain hankittua sen toimivan pyöränlampun.

Mitäsmitäs. Oli tappavia luentoja tänään ja nauratti. Ja tittidii, Metroseksuaali on ilmeisesti samassa kemmassa. Ja toi nimi on kevyesti yliampuva, mutta olkoon. Ja oikeesti mä alan näkee tääl hyvännäkösii ihmisii! On se ihmeellistä ku avaa silmänsä. Harmittaa ku en pääse ainejärjestön syysretkelle vkl, se ois ollu hauskaa. Onneks on Appro torstaina x) Joudun ravaamaan Helsingis nyt ihan sikana, varsinki jos pääsisin Hulluille päiville (jookojookoyyh x( ). Piti olla seuraavat 3 vkl täällä, mut taidanki olla ne siellä :'D Joku muu saa kyl maksaa mun junaliput.

Jaa opiskelut? Totaaaah voi hittolainen kemman laskarit torstaina x''D ei oo kivaa ei naurata yhtään hihhih. Joomuttota mää meen nyt syömään kaurapuuroo ku en jaksanu käydä kaupassa ja budjetti on muutenki repeilly. Ja musta tuntuu et tää saattaa olla Zero-viikko. Ehkä mun pitäis vaan ostaa sellanen 1,5 litran pullo :P

Ja tiesittekste et meidän euroviisuehdokkaat on valittu???? Hihii, tästä se lähtee, tammikuussa alkaa karsinnat vai oliko se joulukuussa!!! Hihii!!!

A passion killed by acid rain/a rollercoaster in my brain <3
[http://www.youtube.com/watch?v=oPiT-2aWukY
http://artists.letssingit.com/eurovision-song-contest-lyrics-iceland-eirikur-hauksson-valentine-lost-23mxgg1 ]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.