IRC-Galleria

Krig-

Krig-

Far off the fine line.

Timo. Olet idoli. Keskiviikko 23.01.2008 02:21

Name : pettynyt

Found : My mother told me to come here
Message : rakas exscratuksen väki olen kuunnellut metalli musiikkia yli 20 vuotta ja voin todeta että en ole kuuna kuullut mitään näin kamalaa paskaa. Olen yrittänyt kuunnella ja kuunnella mutta ei niin ei paskalta se kuullostaa edelleenkin. Joten olisitteko ystävällisiä ja laittaisitte pillit pussiin. Lopettakaa ihmisten kiusaaminen moisella kuralla itselläni meni maku metalli musiikkiin kiitos teidän.

t. tosi pettynyt


Answer : Olen puhunut suomen kieltä melkein 20 vuotta ja voin todeta itsekin että harvoin törmään yhtä huonoon kielenkäyttöön kun tässä onnettomassa viestissäsi. Oli tämän viestin tarkoitus mikä tahansa- vittuilu taikka huono vitsi tai jotain muuta niin se epäonnistuu joka tapauksessa surkeasti.

Ihmiset saavat vapaasti esittää mielipiteitään musiikistamme, mutta he eivät saa olettaa, että bändi toimii ulkopuolisten mielipiteiden mukaan. Tämän luulisi lapsenkin tajuavan, mutta viestistäsikin voi päätellä sinun taantuneen esikouluikäisen tasolle.

Luulisi näinkin asiallisesti käyttäytyvän ihmisen lisäävän sähköpostiosoitteensa tällaisiin viesteihin. Ei se ole vaikeaa. Voisi ehkäpä jopa olettaa, että kaltaisellasi tapauksella olisi selkärankaa käyttää omaa nimeään. Ei sekään vaikeaa ole.

Täten ystävällisesti pyydänkin sinua vetämään vitun päähäsi ja olemaan valittamatta musiikistamme.

T: Timo Kauhajärvi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.