IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!

Reissussa rähjääntyy?Torstai 29.11.2007 13:45

Hali vaan kaikille blogin lukijoille!

Olin viimeviikon perjantaista eilispäivään asti Helsingin reissulla. Tuli kierrettyä Helsinkiä ristiin rastiin. Kuvattua ja oltua kuvattavana. Kurssittauduin myös. Shoppasin lisäksi. Näin ystäviä ja muuten vaan ihania ihmisiä! Pikkujoulu-pippaloinkin hieman. Loin kontakteja ja näin yhteistyötahoja.

Eilen vierailin Nalle Virolaisella (Ihana Ihminen ja kiitoksia rakkaallensa myös ruuoasta!) ja oli kiva puhua kaikenlaista. Hienoa kämppä Nallella, mahtavia levyjä, kirjoja ja tauluja pitkin kämppää. Tykkäsin ja viihdyin paikassa ja seurassa. Nalle oli digannut arviotani kirjatrilogiansa ykkösosasta ja antoi kakkos- ja kolmososat arvioitavaksi. Luin heti junassa kakkosen ja kolmosen yöllä, kun en saanut unta. Nalle lupasi tulla esiintymään 23.2. Pyjama-bileisiin PINKiin Tampereelle kun järkkäilen ko viikonlopulle (22.-24.2.) erinäisten tahojen kanssa erilaisen erotiikan pienimuotoista kaupunkifestivaalia, jossa em Pyjama-bile teemaisen fetissi-bileen lisäksi 22.2. BI-bileet Pinkissä ja alustavasti ryhmätapaamisia ja näyttelyä ja paneelikeskusteluja. Nalle tuntui olevan kovasti hengessä mukana tapahtumassa. Ja Kummien Kissojen jäsnelehteen työstää kirjoittajaesittelyä eräästä kirjailijasta... Hieno Ihminen on Nalle ja on ollut Suuri Kunnia voida tutustua Nalleen ja vielä Suurempi Kunnia, että Nalle on lupautunut lehteen kirjoittajaksi ja tapahtumaan esiintyjäksi ja ko tapahtumaan työstön alla pari taulua kun alustavasti tapahtuman osana Bukrassa näyttely.

On kyllä Suuri Ilo, että olen voinut olla Nallen kanssa tekemisissä. On aina suuri iloa nähdä ja jutella. Fiksu ihminen ja suuri sydän on hänellä oikealla paikallaan!

Nalle neuvoi minut kämpiltään lähistön juna-pysäkille, jossa tapasin vielä kuvaajan, joka minua kuvasi parinakin päivänä reissullani. Hienoja kuvia ja hieno ihminen. Kipitti tosiaan paikalle toimittamaan cd'llä kuvia ja kantoi matkatavaroitani, suuri kiitos siitä! Illalla tuli vielä kuvaajalta piristävä viesti, kiitos siitäkin! Kuvia piakkoin täälläkin nähtävissä.

Nallen kirjatrilogian kakkososan tosiaan junassa luin ja havaitsin päätyväni pääni sisäiseen aikamatkaan ajalle, kun olin ala-asteella ja luin vanhemmilta salaa Nallen sarjiksia ja tekstejä. Muut ne opettelevat lukemaan Aku Ankalla, mä luin Nallea, Hiltusta, Mannista yms underground-sarjista, pienlehtiä ja hiukankin opittuani lukemaan kaikkea mahdollista Aleksis Kivestä Nietchen kautta Antiikin myytteihin!!!! Ylä-asteella ja lukiossa oli vähän tylsää kun Baudelairet ja Dantet tuli kahlattua jo ala-asteella.

Nallen kirjatrilogian (LOKA-kustannus on julkaissut sen!) kakkos- ja kolmososan luin eilen. Kolmosen yöllä kun en saanut nukuttua, auttoi nukahtamaan!!!

Jotkut ovat diganneet Nallea puolet elämästään, minä lähes koko elämäni! Ja ahmittuani kakkos- ja kolmos-osan tajusin olevani yhä ja aina vain ikuinen Nalle-fani! Ja kyllähän Nallea sopii arvostamisen lisäksi fanittaakin :-)

Päästyäni Tre'lle, videokerhoiltiin taas kämpilläni ja otin hieman kuviakin.

Tänään taas puurtanut.

Pitää lähteä taas, hommat odottaa taas!

PITÄKÄÄ HAUSKAA!
T. Krisse Sydän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.