IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!

Hoo, kengät!Lauantai 15.09.2007 16:49

Kengät on vallan mukava juttu, tuntuu että niitä ei koskaan ole tarpeeksi saatika nyt sitten liiaksi asti. Ja jos johonkin olen hurahtanut totaalisesti, niin kenkiin.

Mulla on muutamia kymmeniä pareja, onpa joitain itselle liian pieniä tullut hankittua aleista/kirppareilta ihan koristeiksikin ;-)

Usein kenkädiggarit ovat vannoutuneita yhden materiaalin/merkin/valmistajan/mallin kannattajia, mutta minun sydämeni sykkii tasaisesti niin korkokengille, saappaille, tennareille, nilkkureille, sandaaleille, kuin maihareillekin. Ja kyllähän kenkiä pitää olla erilaisia erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Pakko tosin myöntää että keskimääräisesti eniten sykähdyttävät 60-70-lukuhenkiset "rokkisaappaat" ja klassiset korkokengät näin niinkö omassa jalassa. Muitten jalassa taasen balettikengät ja spittarit saavat sellaisia sykäyksiä aikaan mitä niistä ei omaan koipeen laittaessa saisi.

Ja monta kertaa "rumakin kenkä" saattaa tuottaa kiksejä jos se on "kauniissa jalassa" tai ainakin "komeasti kannettu". Hetken kauneus saattaa päästä yllättämään iloisesti.

Perjantaina tosiaan tuli hyödynnettyä ale-hintoja ja päädyttyä kauniisiin lakerikenkiin. Oli suunnitelmissa ostaa taas yhdet saappaat samasta liikkeestä, mutta pääsivät yllättämään kyseiset kengät oikein urakalla. Kun ne hyllyllä näki taas ja koivessaan oli aiemminkin jo kokeillut, niin vaativat suorastaan kotiini pääsyä nyt kun alennus mahdollisti niitten rivakamman ostamisen. Jos olisin rikas, niin kengät olisivat lähteneet mukaan jo aiemmin!

Ja en tosiaan malttanut riisua niitä edes päiväunille kellahtaessani.... hih! Minäkö turhamainen? Minäkö kenkä-fetisisti? Höps, pois se minusta!!! ;-9

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.