IRC-Galleria

KristianM

KristianM

Keikkaa, keikkaa! Yeah!

Nurkkaan tuulilasin skikkeböö... :)Maanantai 27.08.2007 23:47

Hellurei ja hellät tunteet!

Jostain syystä päässäni on tänään soinut Tuulilasin nurkkaan-kappale, nimenomaan Kristian Barskin versio. Idiootteja & Dorkia-kiertueella joku nimeltä mainitsematon pitkähiuksinen 27-vuotias muusikko keksi, että sanat siihen menevät nimenomaan otsikon mainitsemalla tavalla. Nojoo, kyseessä lienee melkoisen sisäpiiriviritteinen vitsi, joten ei siitä sen enempää.

Olen pahoillani siitä, että nettisivuni ovat edelleen keskeneräiset. Jos olisin jatkanut muutakin kuin html-koodien opiskelua ja aikani riittäisi, laittaisin ne ajan tasalle itse - HETI! Nyt on kuitenkin jopa ihan levy-yhtiön toimesta tilattu uusi layout ja päivityksetkin tapahtunevat jatkossa lievästi ilmaistuna useammin kuin tähän asti.

Minulle kerrottiin taannoin, että Gloria (Pieni Roobertinkatu, Helsinki) on varattu koko päiväksi minun nimelläni 6.11. enkä tietenkään pannut hanttiin saadessani tämän tiedon. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti, on synttäribileeni siis siellä. Alustavan suunnitelman mukaan ikärajaton keikka olisi jonkinlainen lähtölaukaus laajempaa "konserttisali"-kiertuetta varten. Tästä olenkin jo aiemmin puhunut, joten selailkaa vanhempia päiväkirjamerkintöjä lisäajatuksia varten.

Tällä viikolla Marimekolta ilmestyy syksylle uutta matskua ja olen lupautunut jonkinasteiseksi maskotiksi (pakkohan se pesti oli ottaa vastaan kun Kirsti Paakkanen henkilökohtaisesti pyysi). Viikonloppu menee taas tien päällä - tervetuloa Pohjanmaalle zoomailemaan keikkoja! Sunnuntaina voitte virittää televisiovastaanottimenne Subtv:n taajuudelle - Suomen Neito 2007-finaalin suorassa lähetyksessä vaikutta muiden muassa allekirjoittanut (en ole ehdokkaana). :)

Syksy tulee ja uusia haasteita kohti mennään! Iso hali kaikille ihanille ihmisille ja vielä isompi hali niille, jotka eivät aina jaksa olla ihania. :)

-Kride

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.