IRC-Galleria

KristianM

KristianM

Keikkaa, keikkaa! Yeah!

Tasan vuosi ja 4 päivää sitten jonotin Bio Rexissä Helsingissä Idols-koelauluihin. Vähänpä tiesin siitä, mitä tämä hässäkkä tuo tullessaan... :)

Tässä sitä nyt ollaan, esikoislevy myynyt kultaa ja keikkakilometrejä on kertynyt melkoisesti. Uusia ystäviä olen matkan varrella saanut - ja mikä tärkeintä - saanut tehdä sitä mistä nautin kaikista eniten. Olen viihdyttäjä ja erittäin kiitollinen tilanteestani. Tietenkään mikään ei tule ilmaiseksi, töitä on tehty paljon ja välillä ihmissuhteet ja oma jaksaminen ovat olleet veitsen terällä.

Silti janoan jatkuvasti uusia haasteita. Keikkasetin uudistaminen, erinäisissä tv-ohjelmissa esiintyminen sekä joulukuussa alkava konserttisalikiertueeni ovat esimerkkejä haasteista, jotka tuovat kutkuttavaa jännitystä elämääni. En tietenkään tee tätä yksin itselleni, haluan sydämeni pohjalta antaa minua tukeneille faneille vastinetta rahalleen ja ajalleen, jota ovat käyttäneet seuratessaan urakehitystäni.

Nyt on aika ottaa vastaan seuraava, ehkä jopa kansainvälistä luokkaa oleva haaste! Sitoudun antamaan kaikkeni teille, rakkaat ystäväni. Olen otettu saamastani kutsusta ja lähden nöyrin mielin valmistautumaan seuraavaan suureen koitokseen - EUROVIISUKARSINNAT HERE I COME!

-Euroviisuehdokkaanne Kride

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.