IRC-Galleria

TOTUUTTA EI VOI KIELTÄÄ.Maanantai 23.10.2006 18:23

Odotan soittoa sinulta,
vaikka tiedän ettet soita.
Et minulle.
Nostat kyllä luurin
muttet painele enää
samoja numeroita.
Ne ovat vaihtuneet.
Luurin toisessa päässä
oleva ääni on vaihtunut.
Minä en enää vastaa.
Sieltä vastaa joku toinen.
Joku uusi.
Joku joka vie kaiken aikasi,
niin ettet enää muista minua.
Mutta älä huoli
minä kyllä muistan sinut.
Nyt ja aina.

NICOLE - SULJETUT AJATUKSETMaanantai 23.10.2006 18:10

mä tiedän kyllä. mä olen laskenut koko ajan päiviä. ja vuosia.


IKÄVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


SUA.

Rednex - Wish

TYHMÄ MINÄ.Maanantai 23.10.2006 17:40

Jos vain voisin,
laulaisin ne kauneimmat rakkauslaulut vain sulle muru.
Mut sä et halua edes kuulla.

Anteeks.

Kerro mulle. mä jaksan kylllä odottaa.

ÄH. Torstai 19.10.2006 19:11

Ei mitään. yhtään mitään.

at weekwnd i'll be drunk. nice. i like it.

Jau.

HETKI.Tiistai 03.10.2006 19:01

Katse tumma ja vakava
Hetki hiljainen ja sekava
Tunteet oudot ja kohtalokkaat
Loppua ei näe koskaan.

Sinä tartuit käteeni,
sukelsit syliini, huokasit
ja sanoit:
rakastan sinua, enkelini.
Sillä hetkellä ymmärsin,
mitä todellinen rakkaus on.

Älä lue tätä.Maanantai 02.10.2006 19:54

Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet astettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986. Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti.

TRUE/FALSE ?Maanantai 02.10.2006 19:44

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on... Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja laita alle nimimerkkisi. Kiitos.

[Ei aihetta]Maanantai 02.10.2006 19:01

vittu ku pyykkinarut on kivoja. <3

aika kurjaa.Lauantai 30.09.2006 21:45

eikö viikonlopulla nykyään ole muuta tarkoitusta kuin juopottelu?
-näköjään ei.

eikö maailmasta löydy enää kunnon miehiä?
-näitä saattaa löytyä.

ja mitäs ne ystävät sitten on? onko siitä olemassa?
-niitä löytyy jos olet oma itsesi.

mitä siis opimme? o_O

KKKKKRRRIIISSSUUU. <3

HARD COREE. Lauantai 23.09.2006 17:11

tänään juodaan sivistyneesti niin paljon, että oma nimi unohtuu ja murheet unohtuu. pakko. PÄÄ PETTÄÄ.