IRC-Galleria


TARINA jatkuu...Siis mun Miss NEWZEALAND bestis soitti ja kysy et mitä touhuan tänään ja sanoin,et hoidn noit messuja viiteen asti ja sen jälkeen ei mitään kummosta,joten se ehotti,et haluunks leffaan sen kaa ja sanoin et tokkiisa,siitä onki jo aikaa ko viimeks oon jonku nähny.

Niimpä sovittiin et mitä mennää kattoo ja aika. Leffa oli THE KINGDOM ja näytös alko 8.10 pm.
JEMMA lups tulla hakeen mua puolkasi,mut tyttöö ei näkyny ,joten tluikn vasta 10 vail j meil oli puhetta et oltais käyty kaffel ekka jossain ja höpisty kuulumisia..Mut piti suoraan painella leffaan ja höpistä samal.

Lippuja ostaes paikois oli valinnanvaraa koska...Siellä ei ollu ketään muita.heh. Minä ja Jemma vaan. Jemma osti liput joten mä ostin mässyt ja kornit. Mut ekakerta ko oon ollu ihan kaksisteen leffas..Sanoinki,et harmi ko oot tyttö,ois saanu hyvät säpinät siel. Mut osattiin me sit apinoida muuten vaan siel kun jotenki oli nii paljo juteltavaan i koko helkkarin leffa jäi näkemäti ja höpistiin vaan keskenään ja leffa pyöri taustal ja otettiin outoja hämykuvia sielt todistusaineistoks,et tosiaan siel oltiin vaan ME!!!

MUt jooh.Täytyy kyl sanoo,et Jemma on tosi hyvä tyyppi.Et tarinaa riitti. Mitä enempi mä sen kans höpisen sitä enempi Jemma haluu tulla lomalle Suomeen,et kai mä oon sit hyvän kuvan oon antanu ittestäni samal ko tungin niit popkorneja nenään siel leffas...Et niin kiinnostava leffa.

Sit mut yllättikin yleinen luonto kutsuu refleksi eli piti päästä vessaan kesken leffan ja Jemmaki lähti menee sielt ja päätettiinki sit lähtee menee kokonaan,ko ei vaan jotenki napannu se leffa ni lähettiin ettii kuppilaa Sunnuntaisesta Timarun yöstä ja eihän siel mikään ollu auki.Eikä viititty lähtee ajelee mihkään toisiin cityihin vaik vähä kävi mieles ko molemmil vapaa pv huomen,mut tarina kuiteski päätyy siten tältäpäivält.et täs ny makoilen sängys väsyneenä mut aika hyväl fiiliksel ja huomen uudet kujeet.!! JEBU!!

Hmm.Sen verran huomisesta et on tiedos (KAI) hyvä lounas hetki mun bossen kans yhes kivas bussikahvilas keskustas,ko siel on yks meirän tuttu kokki töis ja tietää et ollaan tulos,ni voi olla jotain SPECIALIII!!!Jami..Ja hassu ko se Carl sano,et aikoo tehä jotain joka on with NO any 4legs..eli ei elukoita..anyway raksupoksut.palataan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.