IRC-Galleria

Kultamarja

Kultamarja

ole kello neljä. kiitos.

[Ei aihetta]Perjantai 09.06.2006 15:14

Aurinko paistaa ja on kesä, jee jee. Tunnin päästä pitäis hipsiä rannalle löhöämään ja uimaan meressä. Onneks tentteihin voi lukea missä tahansa koska ei todellakaan huvita istuksia sisällä omassa huoneessa kun ulkona on +25 eikä pilviä lähimaillakaan.
Eilen biletettiin taas ja on vähän heikko happi, mutta eiköhän se siitä kun juo vaan tarpeeks vettä. Täällä ollaan aika lailla menty saman kaavan mukaan kun aina ennenkin, eli biletystä, biletystä, biletystä. Keskiviikkona kävästiin Lübeckissä shoppailemassa ja eilen leikkautin hiukset kampaajalla.
Tänään alkaa sitten jalkapallon MM-kisat ja seuraavat viikot meneekin varmaan leikkiessä Puolan, Ruotsin, Brasilian, Meksikon ja Saksan kannattajaa. Tänään ainakin mennään illalla torille katsomaan Puolan peliä, koska sinne on pystytetty häiritsevän iso valkokangas ihan vaan futis-faneja varten. Berliinissäkin pitää varmaan käydä tsekkaamassa futis-huuma. Ette uskokaan mitä kaikkea löytyy jalkapallon näköisenä tai jalkapallon kuvilla koristeltuina; nakkeja, jäätelöä, leipiä ja sämpylöitä, kinder-munia, erinäisiä karkkirasioita, kastike-pulloja, alusvaatteita, sipsi-pusseja, keksi-rasioita etc. Toisin sanoen nämä on tunkeneet futiksen kuvan kaikkeen mihin sen vaan suinkin voi tunkea.
Nyt tuli taas raapusteltua vähän liikaa, joten ehkäpä lopettelen ja suuntaan nokkani biitsille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.