IRC-Galleria

Kultamarja

Kultamarja

ole kello neljä. kiitos.

HaasteKeskiviikko 01.02.2006 22:47

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Haaveilen usein osaavani taikoa. Uskon oikeasti, että jos tarpeeksi kauan toivon saavani taikavoimat, joku korkeampi voima päättää antaa ne minulle, koska olen ollut tarpeeksi kärsivällinen.

2. En ikinä jaksa/muista heittää tyhjiä tupakka-askeja roskikseen, vaan säilön niitä kirjahyllyyni. Tälläkin hetkellä hyllyssä on 7 tyhjää askia, vaikka roskiksessani on tilaa.

3. Kirjoitan lähes kaikki saamani tekstiviestit ylös. Viestimuistini on aina täynnä, koska en voi poistaa viestejä ennenkuin olen kirjoittanut ne ylös. Huoneeni on täynnä pieniä lappusia, joissa lukee viestejä ja koneellani on useita sivuja tekstiviestejä vuodesta 2000 lähtien.

4. Kävellessäni öisin ulkona (esim. baarista kotiin), kuuntelen musiikkia ja laulan mukana. Joudun pälyilemään jatkuvasti ympärilleni ettei kukaan vain kuulisi lauluani.

5. Puutun usein muiden ihmisten asioihin, koska uskon tietäväni asiat paremmin kuin he. Suutun jos joku puuttuu minun asioihini, koska en pidä siitä, etten tiedäkään kaikkea parhaiten. Yritän parhaillaan päästä eroon tästä tavasta, koska muutama ystävä on jo kyllästynyt neuvomiseeni...

Haastan:

Ltt
em7sus4
erza
Bubblecup
^Laura1

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.