IRC-Galleria

Kuric

Kuric

Taas hengissä...

Blogimerkintä

« Uudempi -

Oravia... vai?Torstai 28.08.2008 06:11

Sinä päivänä kun pikku orava ponkaisee ulos äiti oravasta täyttää tämän pienokaisen mielen hämmennys: miksi kaikki muut oravat juoksee tuossa isossa pyörässä eri suuntiin?

Eikö olisi helpompaa juosta samaan suuntaan niin tuo laite joka saa virtansa tuosta pyörästä toisi meille kaikille kaiken mitä haluamme?

Niin sanoi eräs hieman fiksumpi orava että jos puhallamme kaikki yhteen hiileen kaikki on kättemme ulottuvilla kaikki syyt mitä keksimme olla tekemättä niin on vain tekosyitä jotta voimme hankkia itsemme onnelliseksi ja löytää tässä hetkessä itsellemme onnellisimman aseman sillä mitä merkitsee muut meidän jälkeemme tai ennen meitä? Eivät he meitä voi tehdä onnellisiksi ainoastaan muut tässä hetkessä elävät voivat!

Kauan mietti näitä viisaita sanoja pieni orava ja monet muutkin pienet oravat ja kasvaessaan he yrittivät ja tekivät ja taistelivat mutta loppujen lopuksi kaikki kuin huomaamattaan etsivät omaa onneaan yhä enemmän ja kaikkea kaikille yhä vähemmän...

Paska juttu sanoo vanha orava joka ei jaksa enään juosta tuossa isossa pyörässä ja ojentaa viski lekan nuoremmalle joka ei enään halua juosta tuossa pyörässä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.