IRC-Galleria

Kuro-setä

Kuro-setä

Who I am hates who I've been

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.08.2009 00:37

YAY. Tänäyönä pidän leffamaratonin ja jätän koiran kanssa menemisen jonkun muun harteille. Siellä on kummiskin taas sitä usva-sumu-mitä-lie-juttua. Tai onkin, näen ikkunasta. Mjoo. Juon pitkästä aikaa cokista ja jääteetä ja syön suklaakeksin. 8D Ja katson seuraavat leffat:

1. Another Gay Movie
- Typerästä komediasta on hyvä aloittaa. Pervoilua ja homoseksiä, jee~ Sopii alkuiltaan hyvin. Loppuyöstä repeilisin tälle liikaa.

2. Another Gay Sequel: Gays Gone Wild!
- Typerästä komediasta on hyvä siirtyä typerän komedian velä typerämpään jatko-osaan. Vielä enemmän pervoilua ja hitosti homoseksiä. Epäjee. x3 Ei sovi mihinkään vuorokaudenaikaan, mutta haluan nähdä tämän nyt kerrankin loppuun saakka. Ennen ei ole pokka/mielenterveys kestänyt.

3. Brokeback Mountain
- Tähän väliin klassikko tasaannuttamaan syke. Saa parkua ja porata ja miettiä elämän julmuutta, ect. Ja kun tylsistyn loppuakohden, voin siinä välissä käydä hakemassa lisää juotavaa ai uuden keksin.

4. Transamerica
- Kevennetään tunnelma taas välillä. 8D

5. Milk
- Tähän on hyvä lopettaa. ^^ Leffan rauhallisen tahdin vuoksi luultavasti nukahdan keskenkaiken. Tai vaihtoehtoisesti alan pohtimaan miten hyvä on, että synnyin 1990-luvulla. Ennen 1980-lukua olisi ollut melko kamalaa elää.. Pohdin ja angstailen, ja syön kolmannen keksin. Tai nukun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.