IRC-Galleria

Kiitos, Lusitarius<3
Paljastan 5 asiaa joita pelkään ja haastan viisi uutta ihmistä tekemään samat asiat:

1. Hämähäkit, koppakuoriaiset, muurahaiset jne. ja kaiken maailman liskot ja etenkin käärmeet -- pelkään. Ja helvetisti pelkäänkin. Ei tarvitse olla kuin millin kokoinen hämähäkki niin mie alan kirkumaan ja joko juoksen toiseen huoneeseen (yleisin ja todennäköisin vaihtoehto) taikka alan hakkamaan sitä jollain mitä osuu ensimmäisenä käteen. Jos se on isompi kuin millin kokoinen niin varmasti juoksen (enemmän tai vähemmän hysteerisesti) kirkuen karkuun


2. Pimeässä yksin (kotona tai ei) - aina on pakko olla paljon valoja palamassa ja siltikin olen paniikissa, jos olen yksin (paikasta riippumatta).


3. Ahtaat paikat - juu, ahdistun suuresti joutuessani niihin esim. koulun käytäviltä oli aina pakko päästä nopeasti pois, kun oli käytävät täynnä ihmisiä o.o


4. Ennenaikainen kuolema - juu en halua tästä ihan heti kuolla, kiitos vaan. Joten kaiken maailman skootterimummot saavat pysyä kaukana minusta samoin kuin kaikki muutkin hengenvaarat (olen tosin itsekin hengenvaara joten tämä nyt on vähän ristiriitaisesti sanottu)


5. Ystävien/rakkaiden ihmisten menettäminen (ja nyt tarkoitan sekä henkistä että fyysistä menettämistä). Selkäänpuukottajille tosin tervemenoa vaan.


1. Sateentekija
2. surunasi
3. Seepia
4. Lauranen
5. Yuki_Eiri

[Whoah, sain jopa laskettua viiteen, kun ensin meinasi jäädä vain kolmeen o____O]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.