IRC-Galleria

KurtMaynard

KurtMaynard

seuramies koskimies

hah hah kaveritSunnuntai 29.04.2007 19:27

Tehtävä:

Listaa 16 kaveriasi listalle ja kerro heistä lyhyesti jotain (Esim. missä olette tavanneet ja millainen on suhteenne tällä hetkellä.)

Muut voivat tehdä tämän myös omaan päiväkirjaansa. Tällä tavoin saamme tietää mitä toiset meistä ajattelevat =)

1. Kurt Maynard Koskimies - eli tuo yönmusta saalistaja, predaattori ja terminaattori, nopea ja hiljainen vaanija ja nelijalkainen peto, on myös samalla hellyyttävin ja luotettavin kaveri! Terveisiä Kurtille!

2. Beibi Jyrkkäkoski - siis tuo mustatukkainen alfanaaras. väittävät, että puhumme omaa kieltä.. ehkä puhummekin, opetelkaa se! Annimius Pässimius.. Pusipusihalihali! Terveisiä Annille!

3. Mustanki Jenny - tuo Vaasan piristys kaupunkiimme! Me emme käy yhdellä eikä parilla, vaan me mennään istumaan kerralla ja kunnolla.. halejasata! Terveisiä Jennylle!

4. Redi Jenny - eli tuo tahattoman hauska pikku einsteinimme! Kukaan muu kuin RedFlame ei voi ymmärtää väärin sanaa muistipeli! eikä todellakaan voi ymmärtää sanaa muistipeli samalla tavalla kuin Red... Halihali! Terveisiä Jennylle!

5. Sofia - tämä pieni mutta sitäkin pippurisempi tyttönen se jaksaa piristää aina ravintolakulttuuriamme! Hölömöläinenhän sekin on, ja joskus se saattaa nauraa! Halihalipusipusi! Terveisiä Sofialle!

6. Anskiksi - tämä nainen omistaa kamalan yöpaidan! Aivan käsittämättömän kamalan yöpaidan. Jota se itse tykkää käyttää! Pusipusi ja onnea! Terveisiä Anskille!

7. Perkele - tämä mies sen sijaan omistaa naisen, joka omistaa täysin käsittämättömän kamalan yöpaidan! Pipo päähän ja menoksi! Halihali! Terveisiä Mikolle!

8. Juuso - tuo komeavartaloinen pelastus Suomen huonekaluentisöinnille! Ollaanpa muute menossa Juuson kanssa naimisiin, jollei pillua irtoa 30-vuotiaana.. Ja onpahan luvattu minulle, että talo ja tontti tulee järven rantaan, jos parisuhteen rekisteröinti tehdään! Että siitä voi neidit ottaa mallia, miten miehiä käsitellä! Halihali! Terveisiä Juusolle!

9. Markku - tuo toinen vaasalainen! Markku sen sijaan on luvannut, että kun meistä tulee vanhoja, niin mennään ensin samaan sairaalaan, varataan vierekkäiset hautapaikat, ja juuri ennen kuolemaa vaihdamme nimet muotoon: Petrus Zacharius Forsman ja Merkurius Van Halen! Halihali! Terveisiä Markulle

10. Tarvainen, Sivonen, Liekkala - siis tämä loppuosa Turposta! vai miten se nyt menikään, että herra Sivonen totesi juurikin tällä tavalla "otetaan semmonen kuva, et Kena seisoo edessä, sen vieres Jaakko ja sit olis minä ja siis silleen loput tyypit kanssa" siis jäljelle jäi ainoastaan yksi jäsen. Minä. Ei haleja eikä terveisiä!

11. Anne-Mari - tuo peräseinäjoen entinen juoksutoivo! eipä tätä tarvinne mitenkään perustella tai selittää. Ne tietää ketä tietää. Halihalipusipusi! Terveisiä Helsinkiin!

12. Lasse - tuo peräseinäjoen toive bisnesmaailmalle! Kyllä kyllä, ollaan joskus Lassen kanssa otettu muutama tölkki olutta ja istuttu muutama tunti verannalla! Ne oli aikoja ne! Halihali! Terveisiä taas Helsinkiin!

13. Elina - tuo iloinen tytteli koulusta! Elina on kyllä semmonen tapaus, että sen kun kerran näkee ja kuulee, niin sitä ei hevillä unohda, enkä kyllä ole unohtamassakaan! Pusipusi! Terveisiä Kortepohjaan!

14. Saara - tuo nainen, jonka takia olin menettää henkeni! Oikeasti! Mustasukkaisuusdraama oli päättyä kuolemaani, mutta sitten joku antoi apua ja jäin henkiin. Hah! Ja kaiken tämän takana on herra nimeltä Markku, eli tuo kaveri numero 9! Niin ne ajat muuttuu! Halihali! Terveisiä Saaralle!

15. Jukka - tuo peräseinäjoen toiseksi kovin promoottori heti itseni jälkeen! Vuodesta toiseen kerta toisensa jälkeen! Eikö me opita koskaan... Ehkä emme! Halihali! Terveisiä Jukalle!

16. +kaikki loput jampat ja jantturat joiden kanssa pörtsään! Haleja kaikille! Terveisiä joka puolelle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.