IRC-Galleria

Kusilaama

Kusilaama

"I'm too old to die!"

Teen tämän taas. Haaste.Torstai 09.02.2006 14:18

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Puhelin pitää olla käden ulottuvilla koko ajan. Ja äänettömällä, varsinkin isomman porukan
läsnäollessa. Joskus herään öisin tarkistamaan, joskos siihen tällä kertaa olisi jotain tullut. Mutta turhaan. Samoin pitää olla huulirasvan siinä vieressä. Aina.

2. Ajellessani yksin, kuuntelen Iskelmäradiota, ja jos tulee jokin laulu, jonka osaan hyvin, laulan kovempaa mitä mankka huutaa, ja samalla mietin miltähän kuulostaisin, jos tämän vetäisin karaokessa. Miesten laulamat laulut menee yllättävän hyvin, mutta sitten ku akka äänessä, ei onnistu.

3. Vessa on ehkä maailman parhain paikka lukea viikon Aku Ankka. Sinne voi siis mennä istumaan, vaikkei niin hätä olisikaan.

4. Pakko purra kynsiä joka välissä. Jopa kynsinauhat. Koneella istumisessakin on välillä pidettävä tauko, että saa keskittyä olennaiseen. Ja autolla ajaminenkaan ei onnistu, jos en saa purra kynsiäni. Välillä pitää vänkärin ohjata, että 'saan kunnon palasesta kiinni.' Aika rohkeeta.

5. Pakkomielle galleriaan. Kerta päivässä ei todellakaan riitä, vaan se pitää tehdä niin monesti kuin mahdollista. Jos vaikka joku olisi vahingossa eksynyt pärstääni katsomaan, ja samalla vaikka kommentoinut jotain. Olen siis haluttu.



Seuraavat viisi jotka haastan:
strut
[JeZziCa]
_jesmoo_
NikkeNakkertton
kee-ko

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.