IRC-Galleria

Kuuranko

Kuuranko

Little angelfuck!

PurkuaSunnuntai 08.11.2009 23:32

Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!

MIKÄ SINUA VITUTTAA:

TALVESSA
- No jos on liian kylmä kokoajan. En tiiä, en osaa nyt sanoa. Siihe kuiteski kyllästyy äkkiä ja alkaa vituttaa sitten mahdolliset lumikinokset, joissa pitää kahlata.

KEVÄÄSSÄ
- Loska. Se kun aamulla menet jonnekki, on saakelin kylmä ja ku tuut päivemmällä takas, takki onki vaan taakkana ku onki yhtäkkiä kuuma. Jotku paikat haisee paskalle tai viemärille, tiet on täynnä pikkukiviä tai hiekkaa ku talven aikana hiekoteltu vähä väliä.

KESÄSSÄ
- Joko on liian kuuma, tai sitten sataa kokoajan. Ei sateessa muuten ois vikaa, mutta ei sitäkään kokoajan jaksa. Sääsket inisee jokapuolella ja ampiaisia lentelee sisälle ku yrität tuulettaa. Ilman aurinkolaseja ei pärjää, ja jos sitten niitten kans on kokoajan ulkona, ni eiköhän naamaan ilmesty kivat rusketusrajat.

SYKSYSSÄ
- Tuuli. Varsinki alkusyksyllä, se vitunmoinen tuuli, joka särkee korvia. Ja se, että ekojen pakkasten aikana alkaa toivoa lunta, ja sitä ehkä tuleeki, mutta seuraavana päivänä onki 5 astetta plussaa ja lumi on poissa.

KOULUSSA
- En ikinä osaa keskittyä siellä. Jos siellä ois kavereita, joiden kans tulee toimeen, siellä vois käyvä edes sen takia, mutta kun niitä ei oo ollu tossa viimekoulussa. Luokassa on penikoita, jotka mölyää ja sää et kuulu porukkaan koska oot vittu viisaampi ku ne.

CD-LEVYISSÄ
- Herkkiä menemään rikki, eikä niitä voi kuunnella ku vaan kotona, ku ei oo kannettavaa cd-soitinta, ja vaikka oiski, ei sitä jaksa kannella mukana.

LEMMIKISSÄSI
- Rotat tuhoaa kaiken, mitä ne löytää. :D Ja patu taas.. no, se hyppii vieraita vasten, pitäs ehkä tehä asialle jotain.

POLKUPYÖRISSÄ
- No tuo mun romu hajoaa kohta alle. Vaihteet ei toimi, penkki on rikkinäinen ja imee vettä ku sieni, ja joku mättää polkimissa.

HAMEISSA
- Ei sovi mulle. En tapaa näytellä mun rumia jalkojani kenellekään ja muutenki tulis heti semmone heruux-horo-olo. En tarkota, että hameita käyttävät ois kaikki sellasia mutta niin. Epämukava olo olisi.

HOUSUISSA
- Ne on joko liian isoja tai liian pieniä. Minä kun olen tämmönen ihmeellisen muotonen makkara.

KORKOKENGISSÄ
- Pistä mut käveleen korkokengissä 10min ja mullon nilkka paskana. Ja niistäki tulee niin horo-olo. Ei ole mua, ei todellakaan. Bootsit pienellä korolla riittää mulle.

TENNAREISSA
- Saatana se pohja menee hetkessä rikki, ellet osta jotain vitun kalliita converseja.

VANHUKSISSA
- TTu niitte pitää aina nyrpistellä sitä naamaansa ku näkee mut. Haisevat vittu hajuvesineen kilometrien päähän ja käyttää niitä vitun kuolleita kettuja ja minkkejä yllään. Kaupassa jyräävät kärryineen päälle, koska "vanhempia pitää kunnioittaa". Vitut kunnioita tollasia.

MIEHISSÄ
- No jokku sovinistipaskat on vittupäitä. Ja muutenki jokku esim. puhuttelee omaa tyttöystäväänsä muijana tai eukkona, tosi nättiä. Ja jotku tietää parikymmentä synonyymiä vitulle, muttei muista susta mitään, ja jotku taas tulee sulle puhumaan vaan vittu itestään, eikä kysy susta mitään. Yritetään vittu päteä, vaikkei mistään mitään tiedetä ja tullaan pätemään vielä peiliin kattomatta. Ja sitten se yks, joka mua vituttaa niiiiin paljon - jos mies panee kuukaudessa 15 eri naista, se on pelimies. Jos nainen panee kuukaudessa saman verran miehiä, se on HUORA. Siis mitä vittua.
Mutta onneks kaikki miehet ei oo tollasia.

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
- No öö sillon stressaa.

RADIOSSA
- Paska musiikki.

TELEVISIOSSA
- Pintaliitopaskaa. Lemmen viemää, maajussille morsian, unelmien poikamies..... täyttä paskaa. Sitte jotku vitu talentit, jossa voittaa joku vitun keskiverto laulaja. Ostosteeveessä mainostetaan laihutustuotteita, ja aina tulee läski olo ja mieleen iskostuu lauseet "nyt pitää laihduttaa". Musiikkivideoissa akat keinuttelee persettä ja ukot vaa on että joo mun ämmä jeejee rahaa joujou. Miks kaikkialla pitää olla seksiä, se alkaa olla koko homma kohta yliarvostettua.

Kerro viisi biisiä joita kuunnellessasi sinua alkaa vituttaa, koska ne ovat niin vittumaisia:

1. Amerikkalaiset naislaulajat. Niiden biisit, joissa ne ulvoo ja vinguttelee ääntään miten sattuu ja huutaa.

2. Joku my chemical romancen biisi, missä ne yrittää olla vittu niin punk. Saatana ne on vaan joukko jotain vitun lähiössä kasvaneita kermaperseitä, jotka ei tajua elämästä mitään.

Vituttaako sinua usein?
- Itseasiassa ei. :D

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
- Joo se mukavasti kasvo.

Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän kyselyn?
- Ei enää. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.