IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Tomi1989HuomennaLuonut: Tomi1989Torstai 26.09.2024 15:38

Olutta hakemaan lähikauppaan

Jack84XXHuomentaLuonut: Jack84XXTorstai 26.09.2024 09:32

Naputtelen vähän tässä aamukahvin lomassa jotain, nukuin aika hyvin yöni vaikka illalla masenti ja tympi aikalailla koska yksinäisyys iltaisin ja kivahdinkin yhdelle mut se sovittiin kuten frendit ja aikuiset tekee joten asia ok kummallekki, se yhteisymmärrys on hieno asia ja sitä ei pellet tajua jotka syrjii ja kärsivät sairaanloisesta ennakkoluulosta kaikkea kohtaan mikä ei ole tylsässä värittömässä lokerossa niiden kans, itseppä aarteet menettävät piruparat.

Kyllä vaikka etsin seuraa minulla on yhä toimiva vapaamielinen etäsuhde mutta kumpa löytyis viisaita ei sairaasta ennakkoluulosta kärsivä uusi ystävä ihan läheltä olen sitä universumilta rukoillutkin vaan vastaako? En tiedä mutta minulla on paljon annettavaa vaikka en anna käyttää itseäni hyväksi koska en ole tyhmä sokea idiootti vaan oma mukava itseni vaikka mystinen mut se ei ole pahasta, saattaa ruokkia toisen samankaltaisen mielenkiintoa ja siitä se usein voi lähteäkkin, täytyy jaksaa <3

Defqon-1omii kuvii uusi pia 😁Luonut: Defqon-1Torstai 26.09.2024 08:51

en vanhentunu 3 v aikan vaan nuorentunu hehhee 😊monet eivät usko mua 35 , vaan 23 veikattu 😇 Biohakkeri oon sillä linjalla pysyy terveenä ja nuorempana ☺️😉
saa mua nauramaa usei, ja osti mul lahjaks lomilt jbl kuulokkeet langattomat 😍
Hyvin meni eilinen työpäivä kahviossa aika rauhallista asiakkaita oli jonkin verran kahvia ja leipiä meni aika paljon. Kivaa oli tehdä töitä tutun työkaverin kanssa joka on myös minun hyvä ystäväni ollaan samassa paikassa töissä. Meillä oli hyvät jutut niin saatiin aika hyvin kulumaan jutellen ja vitsaillen. Loppupäivästä oltiin vähän molemmat väsyneitä ja levottomat jutut mille vaan sitten naurettiin. Se on ihanaa kun voi nauraa vaikka väsyttäisi mielummin se kun että ahdistaisi. Olin salilla eilenä ja voin sanoa että mun jalat oli todella kipeät unohdin venytellä niitä sählypelien jälkeen ja kun seisoi töissä eilenä jaloilla niin kipeytyi siitäkin. No sain jotain tehtyä silti salilla ja poljin kuntopyörää myös koska halusin nostaa sykettä. Tein vähän vatsalihasliikkeitä ja treenasin käsiä. Tänään aijon mennä lenkille ja ajattelin käydä lidlissä sähköpotkulaudalla pitää ostaa muutama juttu. Huomenna on taas perjantai ja mä lähden poikaystävän luokse mikä on ihan parasta tuntuu oudolta koska ei olla nähty nyt pitkään aikaan yli pariin viikkoon. Huomasin eilenä kun soiteltiin ja laitettiin viestä että sillä on jo ikävä mua tunnen sen ihmisen niin hyvin. Olen huomenna lähdössä vasta illalla kun sillä on huomenna työpäivä. Käydään kaupoilla sitten hakemassa vähän syötävää ja juotavaa viikonlopuksi. Alan tässä hetken päästä pesemään pyykkiä mitä on kertynyt ja siivoan vaan vessan eilenä imuroin ja moppasin jaksoin vähän siivota kun pääsin töistä.
Nukuin viime yön todella hyvin ja on hyvä fiilis nyt ollut todella kiva viikko tähän asti ja olen innoissani siitä että ensi kuussa lähden kavereiden kanssa laivalle sitä odotellen aijon kaverille maksaa sen 110 euroa ensi viikolla. Koska se varasi munkin paikan sieltä laivalta niin olen sille velkaa halusi ottaa sen rahan käteisenä. Otan aamulääkkeet nyt ja vien pyykit. Ulkona näköjään sataa vettä saa nähdä millainen sää on sitten päivällä.
Tänään on keskiviikko ja syyskuun kahdeskymmenesviides päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu aurinkoisessa säässä tuntui mahtavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa kesästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 19:30 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi juustoista kana-kasviskeittoa. Hyvää keskiviikko-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä kesäisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin samalla ruokakaupassa. Noudin yhden paketin postista. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.

Jack84XXIlta ja jotenkin tympeä ollaLuonut: Jack84XXKeskiviikko 25.09.2024 22:08

Enpä tässä halua valittaa vaan puhua asiat asioina kuten aina teen ja totuuden mukaisesti, on lievästi sanottuna tympeä olla kaipais iltoihin piristystä eikä aina vaan samaa tätä mitä on..luulin aiemmin että olen hyvin sinut sen kanssa että olen paljon yksin ja pärjään niin mutta taisi tulla yliannos tätä nyt kun kaipais jonkun seuraa mutta mistähän toinen löytyis siis läheltä ei satojen kilsojen päästä??

Siinäpä pala purtavaksi :/

Koitan kestää.

Artviros[Ei aihetta]Luonut: ArtvirosKeskiviikko 25.09.2024 16:34

Olen kohta ekan kurssin aineopinnoissa suorittanut,
äidinkielen 5. kurssia ja englantia kertaan ihan alusta asti.
Äidinkieli on mennyt mielestäni paremmin kuin englanti. En vaan jaksa lukea sanoja ja kielioppia.

Englanninkielessä tosiaan kielioppi alkaa tarttua jo mieleen, kun on jotain viis kertaa jo suorittanut tämän ensimmäisen kurssin.
Tästä on hyvä parantaa ja alkaa kakkoskurssilla tosissaan lukemaan sanavarastoa.

Äidinkielessä olen lukenut nyt Tummien perhosten kotia ja vaikka en ole kirjaan tarttunut moneen vuoteen, tämä luiskahti aika hauskasti ja olen jo aika lopussa. Vielä pitäisi siitä kirjoittaa henkilöiden kautta kirjallisuusessee. Kokeet on ensi viikolla, tavoitteenani on päästä läpi.
Isompi tavoite on saada lakki, koska lukio on tosiaan aikoinaan jo suoritettu.

Jack84XX2 viikkoa nytLuonut: Jack84XXKeskiviikko 25.09.2024 14:19

Tänään tuli kaksi viikkoa täyteen tipatta ja ensimmäinen etappi häämöttää eli tää kuu loppuun asti selvänä ja jatkan siitä on vakaa aikomus taistella viinapirua vastaan koska jos päästän sen irti kaikki menee mullin mallin ja tulee ongelmia joten järki voittakoon :)
Ensi kuun vuokrakin on osaltani ok ja pärjään muutaman päivän ihan hyvin kyllä en törsää varojani kuin tarpeellisiin ja tietty jotain täytyy hommata sellaista misdtä on iloa pidemmäksi aikaa toki ^^

Facen kautta ruojat jotka pitää toista aivan tyhmänä yrittävät huijata rahaa keksimällä nyyhky tarinoita mut ei mee läpi, oon monta kertaa törmännyt moisiin pummeihin ja ei tipu mitään niille.

Oikeasti luotettaville löytyy apua tarvittaessa edellyttäen tietty että pystyn auttamaan vaan aina en voi revetä ja sellaista elämä on, en miekää saa kaikkea mitä kaipaisin ja sillä viisiin mennään.

Tottakai pidän haaveet ihanat yllä koska ikinä ei tiedä vaikka käy toteen kun vain jaksaa uskoa että kaikki on mahdollista :)

Hyvää Keskiviikkoa aidosti hyville raksuille :)

Syrjivät, vain pintaa katsovat, hyvää pelkäävät saavat painua hiiteen ;D

Cách khắc phục màn hình Samsung bị ám vàng

Màn hình Samsung bị ám vàng là hiện tượng khiến cho màu sắc hiển thị trên điện thoại của bạn trở nên sai lệch, đặc biệt là màu trắng chuyển thành màu vàng nhạt. Điều này không chỉ ảnh hưởng đến trải nghiệm người dùng mà còn gây lo ngại về tuổi thọ và chất lượng của thiết bị. Trong bài viết này, chúng ta sẽ cùng tìm hiểu những nguyên nhân phổ biến dẫn đến hiện tượng này, cách khắc phục, và làm thế nào để bạn có thể giữ cho màn hình luôn sắc nét và đúng màu.

Nguyên nhân khiến màn hình Samsung bị ám vàng

Màn hình Samsung bị ám vàng do đâu dưới đây là nguyên nhân chính dưới đây:

1. Lỗi phần mềm

Một trong những lý do phổ biến khiến màn hình Samsung bị ám vàng có thể đến từ phần mềm. Các tính năng như Bộ lọc ánh sáng xanh (Blue Light Filter) hay Chế độ ban đêm (Night Mode) trên điện thoại thường được thiết kế để giảm thiểu tác động của ánh sáng xanh gây hại cho mắt. Tuy nhiên, khi bật lâu hoặc không điều chỉnh đúng mức, những chế độ này có thể làm màn hình chuyển sang màu vàng.
Bạn có thể dễ dàng kiểm tra bằng cách tắt các tính năng này trong cài đặt của điện thoại để xem liệu vấn đề có được giải quyết hay không. Nếu màn hình trở lại bình thường, điều đó chứng tỏ nguyên nhân là do các chế độ phần mềm.

[img]https://thanhtrungmobile.vn/thanhtrungmobile-vn/2024/06/nguyen-nhan-khien-man-hinh-samsung-bi-am-vang.jpg.webp[/img]


2. Lỗi phần cứng

Ngoài lỗi phần mềm, màn hình Samsung bị ám vàng cũng có thể do hư hỏng phần cứng. Lớp màn hình OLED hoặc LCD của điện thoại có thể bị tổn thương do tác động vật lý như rơi, va đập mạnh hoặc sau một thời gian dài sử dụng. Khi đó, màu sắc hiển thị có thể bị ảnh hưởng, đặc biệt là màu trắng có thể biến thành màu vàng.
Trong trường hợp này, bạn sẽ cần đến các biện pháp sửa chữa chuyên nghiệp hơn, có thể là thay thế linh kiện hoặc toàn bộ màn hình.

Cách khắc phục màn hình Samsung bị ám vàng


1. Kiểm tra và điều chỉnh cài đặt hiển thị

Bước đầu tiên và dễ nhất để khắc phục màn hình Samsung bị ám vàng là kiểm tra các cài đặt hiển thị của điện thoại. Dưới đây là một số thao tác cơ bản bạn có thể thử:

  • Tắt Blue Light Filter (Bộ lọc ánh sáng xanh): Đây là tính năng giúp bảo vệ mắt bằng cách giảm ánh sáng xanh phát ra từ màn hình. Bạn có thể tắt tính năng này bằng cách vào Cài đặt > Màn hình > Bộ lọc ánh sáng xanh và tắt.

  • Tắt chế độ Night Mode (Chế độ ban đêm): Tương tự, chế độ này giúp làm giảm độ sáng và màu sắc để mắt dễ chịu hơn vào ban đêm. Hãy vào Cài đặt > Hiển thị > Chế độ ban đêm để tắt.

  • Chỉnh lại cân bằng màu (Color Balance): Một số dòng điện thoại Samsung cho phép điều chỉnh độ cân bằng màu. Bạn có thể tùy chỉnh trong Cài đặt > Màn hình > Chế độ màu để điều chỉnh màu sắc theo ý thích.
Việc điều chỉnh các cài đặt này có thể nhanh chóng giúp màn hình trở lại trạng thái bình thường mà không cần can thiệp vào phần cứng.

2. Cập nhật phần mềm

Nếu bạn đã thử điều chỉnh các cài đặt hiển thị mà màn hình Samsung bị ám vàng vẫn không thay đổi, nguyên nhân có thể là do lỗi phần mềm từ hệ điều hành. Samsung thường xuyên phát hành các bản cập nhật phần mềm để sửa lỗi và cải thiện hiệu năng của điện thoại. Vì vậy, việc cập nhật phần mềm là điều cần thiết.
Để kiểm tra cập nhật, bạn vào Cài đặt > Cập nhật phần mềm và kiểm tra xem có phiên bản mới nào không. Nếu có, hãy cập nhật ngay để khắc phục các lỗi có thể xảy ra.

3. Khôi phục cài đặt gốc

Nếu các biện pháp trên vẫn không giải quyết được vấn đề, bạn có thể thử khôi phục cài đặt gốc. Điều này sẽ đưa điện thoại về trạng thái như khi mới xuất xưởng, loại bỏ bất kỳ cài đặt hoặc ứng dụng nào có thể gây ra lỗi màn hình.
Lưu ý rằng việc khôi phục cài đặt gốc sẽ xóa hết dữ liệu trên điện thoại, vì vậy hãy đảm bảo sao lưu trước khi thực hiện. Để khôi phục cài đặt gốc, bạn vào Cài đặt > Quản lý chung > Đặt lại > Khôi phục cài đặt gốc.

4. Sửa chữa hoặc thay thế màn hình

Nếu sau tất cả các bước trên mà màn hình Samsung bị ám vàng vẫn không được khắc phục, có khả năng vấn đề nằm ở phần cứng. Lúc này, bạn sẽ cần đến trung tâm sửa chữa để kiểm tra và thay thế màn hình.
Một số giải pháp phần cứng bao gồm:

  • Thay thế tấm nền màn hình: Nếu màn hình OLED hoặc LCD bị hỏng, bạn sẽ cần thay thế toàn bộ tấm nền để khôi phục chất lượng hiển thị.

  • Sửa chữa các linh kiện bên trong: Đôi khi, các linh kiện nhỏ như cảm biến màu hoặc cáp kết nối màn hình có thể bị hư hỏng, dẫn đến hiện tượng ám vàng.
=>> Có thể bạn quan tâm: Màn hình Samsung bị ám vàng có sửa được không?

Biện pháp phòng tránh màn hình bị ám vàng

màn hình Samsung bị ám vàng có thể khắc phục được, nhưng phòng bệnh vẫn tốt hơn chữa bệnh. Dưới đây là một số cách bạn có thể áp dụng để tránh gặp phải tình trạng này:

  • Tránh sử dụng điện thoại quá lâu: Sử dụng điện thoại liên tục trong nhiều giờ có thể khiến màn hình nóng lên và màu sắc bị biến đổi. Hãy để điện thoại nghỉ ngơi sau mỗi 1-2 giờ sử dụng.

  • Sử dụng ốp lưng và kính cường lực: Bảo vệ điện thoại khỏi va đập mạnh bằng cách sử dụng ốp lưng chắc chắn và kính cường lực.

  • Cập nhật phần mềm thường xuyên: Đảm bảo rằng điện thoại của bạn luôn chạy phiên bản phần mềm mới nhất để tránh các lỗi hiển thị không mong muốn.

  • Bảo quản điện thoại ở nơi mát mẻ: Nhiệt độ cao có thể ảnh hưởng đến chất lượng hiển thị của màn hình. Tránh để điện thoại dưới ánh nắng trực tiếp hoặc trong xe hơi nóng.

Kết luận

Vấn đề màn hình Samsung bị ám vàng có thể dễ dàng gây phiền toái cho người dùng, nhưng may mắn thay, nó hoàn toàn có thể khắc phục được. Tùy thuộc vào nguyên nhân gây ra hiện tượng ám vàng, bạn có thể điều chỉnh cài đặt phần mềm hoặc cần đến các biện pháp sửa chữa phần cứng. Bằng cách thực hiện những bước phòng tránh đơn giản, bạn có thể giữ cho màn hình điện thoại luôn ở trạng thái tốt nhất, đồng thời kéo dài tuổi thọ của thiết bị.
Vậy, khi gặp vấn đề về màn hình Samsung bị ám vàng, hãy bình tĩnh và làm theo những hướng dẫn trên để khắc phục nhanh chóng.

MiittisKahvioon tänään hommiin.Luonut: MiittisKeskiviikko 25.09.2024 05:40

Oli vauhdikaat pelit eilenä sählyssä tein jopa vahingossa oman maalin ja yhden maalin. Pelasimme noin 40 minuuttia siinä ajassa sai taas juosta onneksi puolessa välissä oli juomatauko. Tasaiset pelit ja mun joukkue hävisi parilla maalilla. Mulla oli silti hauskaa pelata muiden kanssa tuli kyllä hiki ja hyvä fiilis pelien jälkeen. Tänään olen menossa taas kahvioon töihin koska mua pyydettiin ei ollut muita työntekijöitä koska osa on sairaana. Sanoin että ihan mielelläni menen sinne hommiin ja tutun työkaverin kanssa ollaan kahdestaan siellä. Illalla on salitreenit taas mikä tekee hyvää sitten työpäivän jälkeen teen kunnon treenit. Nukuin viime yön ja heräsin tuossa viideltä jaksaa hyvin tämän päivän muutenkin fiilis tuntuu hyvältä mua ei ole onneksi yhtään ahdistanut tai masentanut mikään nautin tästä hyvästä olosta ja olen onnellinen tällä hetkellä mulla on paljon hyviä ja ihania asioita elämässä mitkä antaa mulle voimaa. Tärkein niistä ovat tottakai ystävät ja poikaystävä niin ja mun tukihenkilö jota näen joka viikko mille pystyy aina juttelemaan. Vointi on myös hyvä sen takia koska mä harrastan paljon liikuntaa mikä tuo myös hyvää oloa. Salitreenit ja lenkkeily ovat ihan parasta mun mielelle ja kropalle painokin pysyy hyvänä kun liikkuu paljon olen aika tyytyväinen mun kroppaan tällä hetkellä. Viikonloppu lähestyy mitä odotan jo innolla näen poikaystävän ei olla nyt nähty kunnolla pariin viikkoon koska tässä on ollut kaikenlaista. Ollaan soiteltu joka päivä ja monta kertaa päivässä se on vähän lievittänyt tätä ikävää ihan kiva kuulla toisen ääni edes. Otan aamulääkkeet kohta ja alan syömään aamupalaa ruisleipää ja puuroa jaksaa niillä hyvin aamupäivän. Eväänä mulla on töihin kanaa ja riisiä sekä omena limu minkä ostin eilenä.
Hyvät musat soimaan ja katson mun vaatteet mitä puen päälle varmaan legginsit ja hupparin otan kunnon takin käyttöön koska aamusta on jo aika viileää. Onneksi ei vissiin sada vettä tänään tarkistin äsken sään, mutta se voi vielä muuttua.

Tomi1989Far cry 6Luonut: Tomi1989Keskiviikko 25.09.2024 04:07

Kohta ladattu
Tänään on tiistai ja syyskuun kahdeskymmenesneljäs päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu aurinkoisessa säässä tuntui mahtavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa kesästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 19:30 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi ohrapuuroa. Hyvää tiistai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä kesäisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin samalla ruokakaupassa. Noudin yhden paketin postista. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.

Jack84XXSe oli pimiää aikaa :DLuonut: Jack84XXTiistai 24.09.2024 18:54

https://www.youtube.com/watch?v=6Maub-_neA0

Pimeetä on ei näy naamari :)
Bồn cầu giá rẻ dưới 2 triệu đồng thường có những ưu điểm và nhược điểm nhất định. Dưới đây là một số thông tin cần xem xét khi đánh giá chất lượng của bồn cầu trong phân khúc giá này.

Ưu điểm bồn cầu giá rẻ dưới 2 triệu

Giá cả phải chăng:
Giá cả phải chăng vừa “túi tiền” chính là ưu điểm lớn nhất của bồn cầu giá rẻ dưới 2 triệu, phù hợp với ngân sách hạn chế của nhiều gia đình.
Thiết kế đơn giản:
Thường có thiết kế nhỏ gọn, dễ lắp đặt và phù hợp với các không gian phòng tắm nhỏ.
Tiết kiệm chi phí:
Với mức giá này, bạn có thể nhanh chóng trang bị cho không gian vệ sinh mà không cần phải đầu tư quá nhiều.

Nhược điểm

Chất lượng vật liệu:
Bồn cầu giá rẻ dưới 2 triệu sẽ sử dụng vật liệu không bền bằng các sản phẩm cao cấp, nên có thể dễ xuống cấp nhanh hơn, không được quá lâu dài, bền bỉ.
Tính năng hạn chế:
Bồn cầu giá rẻ thường thiếu các tính năng hiện đại như xả nước tiết kiệm, công nghệ chống bám bẩn hay tính năng rửa tự động.
Khó vệ sinh:
Một số sản phẩm có thể không được thiết kế với công nghệ dễ vệ sinh, dẫn đến việc khó khăn trong việc giữ cho bồn cầu luôn sạch sẽ.
Chế độ bảo hành:
Thường có chế độ bảo hành ngắn hạn hoặc không có, khiến người tiêu dùng khó khăn trong việc xử lý sự cố.

Khi nào nên chọn bồn cầu giá rẻ dưới 2 triệu?

Ngân sách hạn chế: đây là giải pháp nhanh chóng và tiết kiệm cho một căn nhà trọ, phòng tắm phụ hoặc trong trường hợp tạm thời.
Không gian nhỏ: Nếu phòng tắm của bạn có diện tích hạn chế và bạn chỉ cần một bồn cầu cơ bản.

Thay thế tạm thời: gia đình bạn cần sử dụng tạm thời, để thay bồn cầu cũ trong khi chờ đợi để nâng cấp thì cũng có thể sử dụng bồn cầu giá rẻ dưới 2 triệu.

Bồn cầu giá rẻ dưới 2 triệu đồng có thể là một lựa chọn hợp lý trong một số trường hợp, nhưng bạn nên cân nhắc đến chất lượng, độ bền và tính năng. Nếu được, hãy xem xét các sản phẩm từ các thương hiệu uy tín để có trải nghiệm dùng tốt hơn, mặc dù giá có thể cao hơn một chút.

►►Xem thêm kích thước xí bệt chi tiết tại đây!

Mẫu bồn cầu giá rẻ dưới 2 triệu

Bồn cầu 1 khối Gobe B13
Giá khoảng 1.600.000 đồng
2 chế độ 3l, 6l. Tâm xả khoảng 285mm – 305mm.
Kích thước: 69 x 39 x 72cm
Ưu điểm: thiết kế liền khối trơn mịn, công nghệ tráng men nano kháng khuẩn, dễ lau chùi vệ sinh.

Bồn cầu 1 khối Gobe B09
Giá khoảng 1.650.000 đồng
2 chế độ xả tùy chọn 3l, 6l
Kích thước: 69 x 42 x 70cm
Ưu điểm: công nghệ tráng men nano, nắp bồn cầu chất liệu nhựa PVC bền bỉ, chịu nhiệt và chịu lực tốt
Bồn cầu 2 khối Viglacera VI77
Giá khoảng 1.370.000 đồng
Sử dụng công nghệ: Siphon.
Kích thước: 620x780x368mm
Ưu điểm: Thiết kế sứ trắng đẹp mắt, hiện đại, nút gạt tay tiện lợi.

Bồn cầu giá rẻ dưới 2 triệu Inax C-108VA
Giá 1.598.000 đồng
Xả đại 4,8L, xả tiểu 3,0L
Hệ thống xả: Xả thẳng
Tâm xả: 300 mm
Kích thước: 770 x 370 x 696 (mm)
Ưu điểm: sử dụng công nghệ ECO – X - công nghệ xả nước dạnh xoáy cuốn trôi hoàn toàn vết bẩn, tiết kiệm nước tối đa

Trên đây là các gợi ý về sản phẩm bồn cầu giá rẻ dưới 2 triệu. Hy vọng sẽ hỗ trợ cho bạn trong việc tìm kiếm sản phẩm thiết bị vệ sinh phù hợp cho căn nhà hoặc công trình của mình.
►►Xem thêm Mua bồn cầu, bệt vệ sinh, bệ xí cao cấp, bền, đẹp, giá tốt

Jack84XXHyvää huomentaLuonut: Jack84XXTiistai 24.09.2024 09:44

Tuli nukuttua aika hyvin ja uniakin nähtyä jotain ainakin vaan en muista nyt mitä mut eipä ainakaan kurjia mikä on hyvä ja tänään 13 päivä ilman alkoa ja sen asian&ongelman kanssa etenen päivä kerrallaan ja jokainen tipaton päivä on pieni voitto motivoiden jatkamaan, haaste se on kun ongelma ollut syvällä vaan en aio nyt hosua ja tyriä koska lupaan itselleni joka päivä etten ota ja aion pitää lupauksen ollen paljon onnellisempi ja mukavempi ihminen ja persoona :)
En ole mikään huono vaikka pellet ja lokeroissaan ahdistuvat yrittää lytätä mutta hups kun eipäs haukku tai mikään syrjintä&vihjailu haavaa tee :D ^^

Nyt on kahveet juotu ja sopiva aamupala pari leipää ja banaani niillä jaksan iltapäivään oikein hyvin ja sitten iltapäiväkahveet plus eilistä ruokaa on reilusti jäljellä vaikka osa lähtee isälleni koska tapana muistaa esim noin hyvää hyvyyttäni ja ei ole vielä tullut miinusta ruuasta :)

Eräs päätöskin tuli hyvä niin tietää tilanteesta tässä ni pysyy ajan tasalla vieläpä ajoissa, kaikki hoituu sopivasti kyllä ei heikkoutta kunhan pidän itseni kasassa nii aina pärjätään ja se suuri ilo on ihanat ihmiset en voi olla hehkuttamatta, heitä ei löydy joka kolkasta ^^ <3
☺️i will survive ☺️ v se budet harawo

Defqon-1uusi kuvii tulos 29.10.24Luonut: Defqon-1Tiistai 24.09.2024 09:01

oon laihtunu ja kuntoutunu itteni ja menee nykyjää m vaate kolme v sitte oli xl
kova työ takan ☺️

Defqon-1viimiset 3 v ollu rankkoiLuonut: Defqon-1Tiistai 24.09.2024 08:41

mut oon selvinny kaikest , mulla pv kirja yli 3 v takaa ja oon tehny ääni kirja 8 h 😊 pelaan ps4 pro cyberpunk 2077 kuuntelen viikkoloppusii yle-x dance show , ja kävelen joka pv ja veneilen pidän itestäni hyvää huolta 😊 bluetooth kajari mukaa pururadal mp3 Defqon 1 Trance 🔊🔊😁 kaike oon menettänyt veli mummi kuoli 2023 nyt vaan aika yksi ollu ei oike tunne ketää suomest,noitte ka juttelee välil mut yks kaveri saksas siin kaikki vanhemmat latvias 🙃 en luovuta 😎👍🏻
« Uudemmat -