IRC-Galleria

LAAXONEN

LAAXONEN

ilari laaksonen

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

SAATANAKeskiviikko 12.12.2007 14:35


Saatana on maan uumenissa asuva Saddam Husseinin kanssa seksuaalista kanssakäymistä harrastava (Lähde:South Park), punainen ja komean näköinen (saatanan)palvonnan kohde. Saatanan lempiharrastuksia ovat sielujen ikuiseen kidutukseen tuomitseminen, ihmisten riivaaminen, synnin levittäminen ja "Hell o' Kitty" -tuotteiden kerääminen. Saatana on myös kirosana, jolla palvotaan edellä mainittua henkilöä.

SAATANAN ALKU
Arkkienkeli Lucifer oli pahalla päällä. Hän ei ollut kiinnostunut luutunsoitosta, palkkoja oli jälleen kerran leikattu ja muutenkin koko homma typpi häntä. Kun hän meni ehdottamaan Jumalalle Taivaallisen Valtakunnan infrastruktuurin uudistamista Jumala suuttui tästä niin, että nyppäisi Luciferin siivet pois. Tästäkös Lucifer vasta vetikin herneen nenäänsä. Puhuttuaan muutaman enkelin kelkkaansa Lucifer päätti aloittaa Uuden Firman omine nokkinensa. Yläkerrassa ei kuitenkaan ollut tilaa, joten Lucifeerus joutui tyytymään alakertaan.

ALKUTAIPALE
Saatuaan helvetin pystyyn Saatana tajusi, että hän tarvitsi vankan asiakaspohjan. Niinpä hän lähetti Käärmedemoni Crowleyn viekottelemaan pari tyyppiä puraisemaan omenaa, jota Saatana mainosti uutuustuotteena. Kun Jumala tajusi, että oli juuri menettänyt molemmat asiakkaansa pääti hän ryhtyä laajoihin vastatoimiin. Aatami ja Eeva heitettiin ulos paratiisin tiloista ja suora asiakaspalveluyhteys katkaistiin, eli Jumalan asiakaskunta saneerattiin (nykypoliittisen liirumlaarumsanakirjan mukaan), aina suuren teleoperaattori Nooan aikaan saakka.

Ihmiskunnan koon kasvaessa Saatana arveli imagonvaihdoksen olevan paikoillaan. Vanhan, ystävällisen papparaisen mielikuva korvattiin raivoavalla ja hirvittävällä iljetyksellä. Homma toimi, ja Jumalan ajamat asiakasleikkaukset siirsivät suuren osan Jumalan entisistä asiakkaista suoraan Saatanalle. Jumalan ja Saatanan välinen palvelukilpailu huipentui suureen hintasotaan, jossa Saatanan "luovu sielusi ilosta saadaksesi maallisen onnen" kilpaili tasaväkisesti Jumalan lanseeraaman "Luovu maallisista iloista niin sielusi iloitsee ikuisesti"- kampanjan kanssa.

SITTEN
Noin vuonna 1980 Saatanan tajusi uuden imagonmuutoksen ja pehmeämpien arvojen olevan paikallaan. "Vihainen piru" korvattiin "viekkaalla pukumiehellä" ja Saatana laajensi toimialaansa maan päälle asianajotoimistojen muodossa.

Viimeisin havainto Saatanasta on viime viikolta Ahmedin kebab- ravintolassa. Itse Saatanaa ei nähty, mutta hänen läsnäolonsa pääteltiin WC:stä kuuluneista tuskanhuudoista. Kyseessä oli toki voinut olla myös dena, mutta asiantuntijoiden mukaan denat kuulostavat paljon hirveämmältä. Usein on mietitty, miten Saatanalla hurisee. Onneksi Pekka Siitoin otti asiasta selvää ja kertoi kansalle että Saatana voi hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.