IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vastaus haasteeseen...Lauantai 04.02.2006 01:59

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Pidän kissanruuan ostamisesta. Joku ehkä huokaa, että hoh hoijaa tykkää käydää elukka kaupassa jaa ba daaba. Tykkään lueskella sisällysluetteloita ja ostella herkkuja. Se on kivaa katsoa, kun kissa tykkää ruuastaan. Ostelu ryöstäytyi yhdessä vaiheessa käsistä ja meillä oli kissan naksuja joka paikassa. Nyt olen hankkinut itsehillintää..

2. Haluan olla aina oikeassa. Muistan kaikki kinat ja jos minulla on vaikka kuukausien päästä mahdollisuus todistaa, että olin oikeassa, todistan, että olin oikeassa.

3. Aion tehdä kissastani lapaset, kun siitä aika jättää (toivottavasti pitkän ajan päästä vasta).

4. Kun murehdin opintolainaani ja miten sen maksan takaisin, minulle tulee hyvä mieli kun muistelen, että kyllä sen velan saa maksettua; perintöä odotellessa ;) Toivon myös että vaimo numero 3 jättää ukon, että perintö olisi suurempi. Tämä ei ole niinkään omituista, kuin kostonhimoista.

5. Vihaan sitä kun sänky, nojatuoli tai sohva ym. on ihan kiinni seinässä. Siitä tulee inhottava ääni kun istahtaa sohvaan ja minun pitää siirtää sohva, että inhottava tunne poistuu.


No niin, ehkä kuulostan hieman neuroottiselta hullulta näiden perusteelta, mutta no jaa ehkä minä olen. Eihän sille mitään voi, Hyväksyntä on ensimmäinen askel parantumiseen... tai sitten ei :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.