IRC-Galleria

LadyDeath^^

LadyDeath^^

All this time I've dreaming of it...

Provinssirock, 16-17.6.2006Tiistai 20.06.2006 01:32

"We are like the living dead
Sacrificing all we have
For a frozen heart and a soul on fire"


Eli tuolloin perjantaina se tapahtui. Me lähdimme viiden hengen porukalla ajamaan kohti Seinäjokea. Provinssiin. Tätä olikin jo perkele odotettu. Viiden tunnin ajomatka oli edessä ja autossa ihan helvetin kuuma, no ei se mitään kun sai kylmää sidukkaa. Kymmenen aikaa illalla saavuttiin Seinäjoelle ja majauduttiin leirintäalueelle. Hengattiin siellä ja sit koisimaan.

Seuraavana päivänä eli lauantaina lähettiin yhen aikoihin kävelee festarialueelle päin. Katottiin Uniklubit sun muut, mut kaikkein eniten odottin vaan että kello olis 23.30 ja tää ikuinen odotus loppuis. Se oli meinaa se aika jolloin HIM esiintyi. Mä tykkäsin kovasti Provinssin festari alueesta, kuuma oli ku saunassa, mutta kyllä sen kesti. Kaikki vaatteet oli paskasia ku siellä oli sitä sellasta pöllyvää hiekkaa mutta loppujen lopuksi vitut mua kiinnosti kuinka likaset mun vaatteet oli, meinaa kello oli sen verran, että Deftones esiintyis. Mentiin 10 min. ennen ku se alotti ja päästin tosi eteen. Keikka oli ihan hullu. Siellä kaikki hyppi vaan toistensa päälle ja koitettiin vaan pysyy pystyssä. Vettä sai silmään ja ties minne. Nauroin koko keikan ja oli pakko jaksaa, koska paikka oli sen arvonen että en ois mistään hinnasta lähteny siitä pois. Eli kun Deftones lopetti ja jäin siihen olin toisessa rivissä. Jalat oli ihan muuskana, mutta voivoi, HIM oli kuitenkin seuraava.

Kun venattu oli vähän yli puolitoista tuntia asteli Kaasu, Burton, Mige, Linde ja Ville lavalle. Buried Alive By Love räjähti soimaan. MAHTAVA fiilis. En meinanu kuvaakaan saada kun kädet tärisi. Nauttisin keikasta todella kovin ja näytti siltä, että myös HIMin pojat nautti. Ville oli aivan mahtava. Se oli tällä kertaa kovin puheliaalla päällä.Se muisti myös mainita että Behind The Crimson Doorissa ei sitten viitata anaaliseksiin. Dääm! The Sacramet biisi laulettiin sanoilla: The Sacrament is Provinssi, The Sacrament is Rock! Keikka oli kerrassaan loistava ja saatiin vielä nauraa Villen jutuille. Villen mukana yleisö toisti "Musta" - "Musta", "Sapatti"- "Sapatti", jonka jälkeen se kehui että "te ootte ihan vitun seksikkäitä!" Cool!

Aika kuitenkin kului kuin siivillä ja sen jälkeen Ville toivotti "vitun hyvää yötä!"

IHANAA <3 Kivoja kuvia tuli!

Biisit:

<3 Buried Alive By Love
<3 Right Here In My Arm
<3 Join Me In Death
<3 The Sacrament
<3 Wicked Game
<3 Vampire Heart
<3 Behind The Crimson Door
<3 Under The Rose
<3 Rip Out The Wings of A Butterfly
<3 Killing Loneliness
<3 It's All Tears
<3 Your Sweet 666
<3 Razorblade Kiss
<3 Soul on Fire
<3 Funeral of Hearts
<3 Black Sabbath - Black Sabbath

(seuraneitini buu oli mukana) :p

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.